MENU
×

Land Paddle Longboards

Land paddle longboard - Street SUP

Met een land paddle board surf je door de straten met een groot longboard en een stick. Land paddling is vrijwel hetzelfde als stand up paddling (SUP), maar in plaats van op het water, paddle je nu op land. Kahuna Creations heeft dit type longboard in de spotlights gezet en hebben patent op de Big Stick wat je kan gebruiken als paddle om snelheid te maken. De Big Stick maakt het ook makkelijker om je balans op het longboard te houden en kan ook als rem gebruikt worden. De land paddle longboards zijn wijd en stabiel, geschikt voor alle leeftijden, van jonge kinderen tot oudere volwassenen. Sommige Kahuna Big Sticks worden geleverd in verstelbare maten, zodat iedereen van je familie en vrienden je stick kan gebruiken. Maar niet als je als je hem zelf nodig hebt.

Land paddling – goede workout voor iedereen

Land paddling is een leuke manier om een all-round workout te doen. Dankzij de Big Stick, gebruik je je hele lichaam en spieren van top tot teen. Je bouwt niet alleen je spiermassa en metabolisme op, je krijgt ook de kans om te werken aan je balancerings techniek. Dit helpt ook om je vaardigheden te verbeteren in andere sporten zoals surfen en stand paddling. Als je downhill en carving graag doet, dan laat de Big Stick je zelfs een aantal intense carves doen. Dit verbetert niet alleen je technische skills, maar is ook een geweldige workout voor je bovenarm.

Kan ik mijn normale longboard gebruiken voor SSUP?

Het gebruik van een street stand up paddling (SSUP) board, gemaakt voor deze stijl, krijgt altijd de voorkeur boven het gebruik van een willekeurig longboard. Echter, als je een langer longboard hebt en het SSUP wil uitproberen, kun je ervoor kiezen om in eerste instantie alleen de Big Stick aan te schaffen. Als je, net zoals vele anderen, de smaak te pakken krijgt, loont het zich om for een echt land paddle longboard te kiezen.

Als je twijfelt of vragen hebt, neem dan contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen.