MENU
Steppen

Dirt Scooters

Een dirt scooter is een all terrain step, die geschikt is voor meer extreme omstandigheden dan de conventionele transport steppen.

Een dirt step voor alle terrein soorten en transport

Een dirt scooter, ook wel bekend als een off-road step of een all terrain step, heeft een aantal bijzondere kenmerken die hem laat verschillen van andere steppen. Een Dirt scooter heeft grote luchtbanden met een breed loopvlak, dat maakt het gemakkelijk te gebruiken op de meeste oppervlakken. Verder heeft een Dirt step een verstevigd deck voor extra duurzaamheid en een oversized T-bar voor een betere controle.

Dirt steppen zijn geschikt voor off-road gebruik. Ze zijn geweldig voor vervoer omdat ze niet gevoelig zijn voor dingen zoals grind, vuil en oneffen asfalt, in tegenstelling tot de meeste conventionele steppen. Sommige Dirt scooters hebben zelfs verzegelde lagers, om vuil en water bij de lagers weg te houden, daarmee wordt de levensduur van de lagers aanzienlijk verlengd. De gebruikte materialen en de constructie van dirst scooters zijn niet hetzelfde als stuntsteppen. De wielen zullen de neiging om een beetje meer heen en weer te wiebelen.

Hoe de step te gebruiken als een off-road step

De off-road scooter wordt steeds populairder en de fabrikanten blijven proberen om het ontwerp te verbeteren en de scooters duurzamer te maken. Een van de redenen dat de off-road step zo populair is, is omdat het een ​​niche vertegenwoordigt in de scooter-industrie. Naast het feit dat een geweldige step is voor transport, is de Dirt scooter is ook zeer geschikt voor off-road dirt tracks net zoals de BMX fiets. Je kunt je eigen tracks maken of je kunt gebruik maken van bestaande BMX-tracks. De all terrain scooter heeft veel overeenkomsten met de BMX fiets, vanwege het robuuste one-piece ontwerp en de rubberen luchtbanden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Ontvang emails met aanbiedingen, tips en product nieuws (start in 2017).