Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Primo Starlight Kinderstep

(26)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Primo Starlight kinderstep van Globber is ontworpen om de kleinste bestuurder een geweldige eerste ervaring met steppen te geven. Alle onderdelen zijn zorgvuldig ontworpen om een veilige en leuke rit te garanderen.

De hoogte van het deck is laag en is daardoor makkelijk te betreden en te gebruiken. Gezien de duw hoogte niet zo groot is, helpt het je kind ook om sneller snelheid te maken. De besturing van deze Globber kinderstep kan met een simpele druk op de knop worden vergrendeld. Dit maakt het een stuk stabieler om rechtdoor te gaan.

De hoogte van de bar kan aangepast worden waardoor de step scooter samen met je kind kan groeien. Een extra stabiliteitsfunctie van de Primo Starlight step scooter is de 3-wielige opstelling. Hierdoor is het niet nodig dat je kind leert balanceren op de step, wat het een stuk gemakkelijker maakt om de step scooter te leren besturen.

De Fantasy series worden geleverd met een bedrukt deck dat kleur en variatie toevoegt aan de line-up. Verder wordt het geleverd met een ingebouwd lichtpatroon in het deck dat zorgt voor verlichting, kleur en veel plezier voor de kleine rippers.

Alle belangrijke componenten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd voor eenvoudig transport.

Zorg ervoor dat de Globber kinderstep goed onderhouden wordt zodat je hem soepel houdt. Lees onze gids "Hoe je je Globber step scooter kunt aanspannen en de veer kunt verwisselen".

Specificaties

Wieldiameter:
80mm, 120mm
Max. toelaatbaar gewicht:
50 kg
Materiaal:
Kunststof
Gewicht:
2330g
Bar materiaal:
Aluminium
Wielprofiel:
Smal
Kern materiaal:
Nylon
Lagerprecisie:
ABEC-5
Rem type:
Flex Fender
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd
Aanbevolen vanaf:
3 jaar
Toon alle

recensies   (26)

Leuk ding voor mijn dochtertje van 1, vooral de lampjes vind ze erg leuk. Mijn zoontje van 3 stept er binnenhuis op, sprint er mee, slipt en glijdt, dus de step is wel goedgekeurd. Het grote voordeel is dat de step niet omvalt en blijft staan, ook handig bv met opladen (via USB). Het nadeel is dat sturen moeizaam gaat. Nu wordt hij opgetild bij scherpe bochten.. Echt een step om te leren steppen dus, kwaliteit is ook prima, niks is gammel of te licht uitgevoerd.
Roy G. (Eethen)
23.01.2019
Beoordeling: 4 van 5!
De Globber Primi Starlight kinderstep is een degelijke, mooie step, die helemaal naar de wens was van onze 3-jarige kleindochter.
H. P. (Tilburg)
04.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Super stabiel stepje!
Fleur M. (Leiden)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Hallo ich kann den Roller nur als gut bewerten ist unser 2. der erste ist leider von einem Auto überfahren worden. Großes Lob deshalb das die Lieferung so schnell kam da meine kleine Tochter sehr traurig war.
Timo Heuss (Otzberg)
24.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Tolle Produkte und unkomplizierter, zügiger Versand! Vielen Dank
Jenny Rahe (Bad Oeynhausen)
03.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 26 recensies
SkatePro