MENU
×
Terug |

Globber Evo 5 in 1 Kinderstep

EUR 99,95*
Globber steppen

Goed te weten

Zoom
Kies maat + kleur 
Roze
Rood
Marineblauw
Blauw
Abus Coil Kabelslot
Abus Coil Kabelslot
EUR 10,951 stuk
EUR 6,95
Globber Flash Light LED
Globber Flash Light LED
1 stuk
EUR 2,95
 
1

Aantal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Aantal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Aantal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Aantal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
stuk
  Opslaan voor later

Beschrijving

De Evo 5 in 1 kinderstep is specifiek ontworpen voor jongere gebruikers en groeit mee terwijl kinderen ontwikkelen. Het is ideaal voor het ontwikkelen van balans en het verbeteren van het leren van vaardigheden voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Evo 5 in 1 won de ToyAward 2016, vooral als gevolg van hoe gemakkelijk het in gebruik is, zijn hoge kwaliteit en innovatief design.

Wanneer het kind 12 maanden oud is, werkt de 5 in 1 step als een driewieler voor wandelingen. Wanneer het kind klaar is voor de volgende stap in het leerproces, kan een stuur worden toegevoegd aan de step, om deze in een ''hobbel paard'' te veranderen.

Op de leeftijd van 24 maanden kun je de zitting verwijderen, zodat het kind kan proberen te steppen op wielen, terwijl het stuur gebruikt wordt. Om de gebruiker een veilig gevoel te geven en het evenwicht niet te laten verliezen, zitten er twee voorwielen op de step en is er een verwijderbare voetsteun beschikbaar. Ook heeft de step een assisterende stuurinrichting functie, die kan worden geactiveerd door op de beveiligingsknop te drukken. Het helpt het kind om goed te leren sturen met de step. Het stuur kan worden ingesteld op drie verschillende hoogteniveaus.

Afmetingen:

Ingesteld als step:

 • Stuur hoogte: 62.5 - 77.5cm
 • Lengte - Wiel-tot-Wiel: 55cm
 • Gewicht: 2.46kg
 • Max gewicht gebruiker: 50kg

Ingesteld als loopfiets:

 • Stuur hoogte: 42cm
 • Zithoogte: 28cm
 • Lengte - Wiel-tot-stuur: 57cm
 • Gewicht: 3.36kg
 • Max gewicht gebruiker: 20kg

Ingesteld als wandel step:

 • Stuur hoogte: 82 - 97cm
 • Zithoogte: 28cm
 • Lengte - Stuur-tot-stuur: 62cm
 • Gewicht: 3.84kg
 • Max gewicht gebruiker: 20kg
 

Goed te weten

Recensies

De globber valt tegen, het loopfietsje voor de meid van net 2 jaar is aan de lage kant.Daarbij is hij niet te besturen, je moet het fietsje optillen om de richting te veranderen.Lukt ook niet met de duwstang.
Marjan Houben (Maasbracht)
27.03.2017
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Jammer om de horen dat dit model niet aan je verwachtingen voldoet en fijn dat je hierover contact met ons hebt opgenomen via mail. We hopen dat we een goed alternatief kunnen vinden.

/Gwen
Nice scooter/Step! My little son (2Y) can sit on it and control his own direction very well without falling aside. After we took out the seat, my elder son (5Y) also finds it a good step that's easy to ride. Of course, one step/scooter cannot satisfy two children, so I bought another one "Micro Maxi" to see how these two brands work differently. It's a pity that SkatePro doesn't sell Micro series. I think it's a perfect gift for children around 2. For children much younger, parents may find it difficult to stir the direction for their little one when s/he is still not able to control direction by him/herself. A scooter is different from a bike; you can only tilt the front holder and make the step slightly change its direction. Therefore, the T-bar behind is more a tool to stop or regulate the little one's speed, rather than stirring the step/scooter's direction as you wish.
H. K. Chou (Amstelveen)
20.02.2017
Beoordeling: 4 van 5!
De globber valt tegen, redelijk zwaar en niet te besturen, je moet het fietsje optillen om de richting te veranderen. Lukt ook niet met de duwstang.
C. Dhondt (heverlee)
09.11.2017
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hey! Zag dat we hier nog geen bericht over hadden ontvangen. We zouden dit dan ook graag met je oplossen. Heb je een email gestuurd om dit te doen! /Justin