MENU
×
Terug |

Globber My Free 4 in 1 Kinderstep

EUR 104,95*
Globber steppen

Goed te weten

Zoom
Kies kleur 
Blauw
Roze
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

Ontworpen op basis van de immer populaire Globber My Free 1C - De 4-in-1 wordt geleverd met de toegevoegde functie van een zitting, die gehecht is aan de plek waar normaal het stuur zit. Dit verandert het in een kleine kick-fiets. Aan dit zitje kun je de bar vastmaken zodat je controle kunt houden of je kind op weg kunt helpen. De zitting kan worden gemonteerd met twee verschillende lengtes van buizen, voor een variabele zithoogte. De laatste twee opties zijn ofwel een step met een laag of hoog stuur.
De step is gebouwd met een laag deck en een stabiel 3-wiel ontwerp. De voorwielen kunnen worden vergrendeld met een druk op de knop. Hierdoor kun je geen bochten maken, wat makkelijker is voor beginners.

Snelle demontage voor gemakkelijk transport.

Specificaties

Totale hoogte:
67.5 - 77.5cm
Wieldiameter:
80mm, 120mm
Deck ontwerp:
2-delig
Max. toelaatbaar gewicht:
50kg
Materiaal:
Kunststof
Bar materiaal:
Aluminium
Wielprofiel:
Smal
Kern materiaal:
Nylon
Lager precisie:
ABEC-5
Rem type:
Flex Fender
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd
Aanbevolen vanaf:
3 jaar
 

Goed te weten

Recensies

Wat een super combi, praktisch en goed over nagedacht concept. Mijn dochtertje van 2 vindt de step geweldig! Eerst met zitje en duwstang toegepast, maar toen ze zuslief, op de globber c1, zag voorbij sjeesen, moest het zitje eraf, en hebben we van de duwstang in een handomdraai een stuurtje gemaakt zodat ze het als step kon gebruiken. Ze heeft tot onze verbazing wat kunnen steppen op de step variant. Zo stabiel is de step...dat hadden wij niet verwacht. De wieltjes kunnen overigens gelocked worden...maar daar hebben nog geen echt voordeel van gezien. Verder is het zitje in 2 hoogtes verstelbaar. Je kan de stang/ het stuurtje overigens ook in hoogte verstellen. Wat ons betreft super aankoop..hopelijk plezier voor jaren!
S. Vries (Bennebroek)
09.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
The globber is a brilliant first scooter. The seat / handle / normal scooter are easy and quick to change between. The buttons to turn tilt steering on and off are also very easy and quick to do. Very pleased and a step above the mini micro scooter with greater functionality and the ability to adjust the handle bar. Great service and quick delivery from Skatepro including a very good price
Nicola W. (Didcot)
26.07.2016
Beoordeling: 5 van 5!