MENU
Terug |

Rellik Groen Straightline Longboard

EUR 149,95*
Rellik

Goed te weten

Zoom
Ontvang een e-mail zodra dit product weer op voorraad is

Beschrijving

Deze downhill bomber heeft een laag zwaartepunt. Een brede en lange basis geeft je een zeer stevige en goede grip om powerslides te doen. De combinatie van bamboe en glasvezel zorgt voor een licht gewicht en stevig deck.

Specificaties

Truck-type:
Inverted kingpin, Drop through
Deck lengte:
38'' (96.5cm)
Aanbevolen voor:
Downhill Pro, Cruise
Deck breedte:
8.5'' (21.6cm)
Wieldiameter:
70mm
Deck materiaal:
Bamboe, 3-ply
Extra materialen:
Fiberglass, 2-ply
Deck specificaties:
Twin tip, Cut outs
Concaaf:
Klein
Wielbreedte:
51mm
Wielhardheid:
80A
Wielmateriaal:
PU gegoten
Lager precisie:
ABEC-7
Truck-grootte:
180mm (7'')
Griptape:
Pre-gripped

Goed te weten

Recensies

een mooi longboard, gaat heel snel en is van flexibel bamboe. hij hangt mooi door de bochten en is echt een "flex" de lagers zijn er wel moeilijk uit te krijgen de eerste keer. de grip is mooi en het longboard is zoals ik al zij van Bamboe, niet alle longobards van Rellik zijn van Bamboo. Een andere wat ik we nog Wel bij wil zetten Is dat er in het Board een barst zit die van de letter L tot K loopt in het merk teken Rellik onder het Board, ik denk niet dat het erg is, maar ik hou hem alsnog weg van water. Dit is het enige wat ik een nadeel vind, want SkatePro had het Board wel eerst mogen nakijken.
Jean-Philippe S. (Leidschendam)
25.08.2016
Beoordeling: 4 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat fijn dat je tevreden bent met je longboard!
Omdat we dagelijks honderden bestellingen opsturen, zijn we helaas niet in de gelegenheid om elk artikel van tevoren te controleren, ook al zouden we dit wel graag willen. Dit zou een te duur project zijn waardoor we de prijzen voor de producten op de website ook hoger zouden moeten maken. Wij gaan er vanuit dat we artikelen in goede staat van de leverancier ontvangen, als dit niet het geval is dan balen wij er ook flink van! Het is dan raadzaam om direct contact met ons op te nemen, voordat je het artikel in gebruik neemt. Op deze manier laat je in ieder geval zien dat er vanaf het begin al iets aan de hand was, wat niet door je eigen toedoen is gekomen. We hopen dat je alsnog contact met ons op wilt nemen, zodat we de barst kunnen bekijken en kunnen onderzoeken of dit iets is waar actie voor ondernomen dient te worden!

/Laura