MENU
×
Terug |

Atomic Redster Skintec Classic Medium 16/17 Skis

EUR 379,95*
Atomic Skis
Zoom
Kies lengte 
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

De Redster Skintec is een high-end langlauf classic ski van Atomic met een eenvoudig te gebruiken oplossing in de kick-zone. Deze ski met een Medium flex wordt geleverd met mohair huid in de kick-zone, zodat je geen tijd hoeft te gebruiken om je ski's te kick waxen. Het is een veelzijdige ski voor training en race voor zowel de gemiddelde tot gevorderde skiërs. De basis is een universele basis voor verschillende sneeuwcondities.

Gebouwd met carbon laminaat voor optimale rebound en kracht overbrenging, en een Atomics basis met een world cup grinding zorgt voor een goede glide.

Extra skin plates zijn inbegrepen. De extra skins hebben twee strepen en zijn daarmee geoptimaliseerd voor het glijden. Het is makkelijk om te wisselen tussen de skin plate met een wijder mohair-gebied en de twee strepen skin plate, door de slimme magneetverbinding.

Binding: Niet inbegrepen

Aanbevolen: Kies een ski die past bij het gewicht van de skiër + een ski lengte van ongeveer 25 cm hoger dan de lengte van de persoon.

Ski lengte vs skiërs gewicht:
198cm - 60kg - 75kg
205cm - 70kg - 85kg

Let op: Bij de aanschaf van zowel de ski's en bindingen van ons, monteren we de bindingen gratis. Indien van toepassing, voeg je schoenmaat toe als een reactie tijdens het bestel proces.

Specificaties

Compatibel Binding Systeem:
NNN/NIS, SNS Classic, Prolink
Basis Type:
Skin
Wax:
Wax vrij
Ski Type:
Classic
Ski kern:
Ultra High Densolite SDS
Ski Flex:
Medium
Ski Basis:
BI 5000
Ski constructie:
Race Skintec + Carbon Laminate
Ski Carving:
41-44-41mm
NIS plaat Voorgemonteerd:
Nee
 

Recensies

Geen recensies. Wees de eerste die dit product beoordeelt.