MENU
Terug |

Chaya Fashion Zwart Quad Rolschaatsen

EUR 139,95*
EUR 149,95 BESPAAR EUR 10,00
Chaya Rolschaatsen
Zoom
Kies schoenmaat 
Opslaan voor later
 paar

Beschrijving

Deze modieuze rolschaatsen van Chaya zijn high-end rolschaatsen waaraan een groot deel technologieën zijn toegevoegd, die zijn verbeterd door Chaya door middel van hun liefde voor roller derby.

De schoen is een high-cut canvas/zwart denim beklede schoen. Het heeft een warmte-vormbare hiel cup waarmee je de pasvorm perfect kunt aanpassen aan je hiel. Het anatomisch gevormde enkel gebied zorgt voor de juiste hoeveelheid steun en maakt de skate bruikbaar voor lange sessies.

Chaya heeft gekozen om hun Shari platen te gebruiken op deze rolschaatsen. Ze zijn gemaakt met een combinatie van nylon en glasvezel voor een sterk en lichtgewicht plaat. Samen met de 20° gegoten aluminium trucks en Jelly Interlock cushions, krijg je een zeer wendbare skate, om met plezier te rolschaatsen en een goede controle te houden.

De platen zijn voorbereid op de Chaya Dual Center Montage, waardoor ze gemakkelijk over schakelen van schoen tot schoen, afhankelijk van waar en wat je skate.

Octo Paseo wielen met een zachte durometer wat viel grip biedt. Controller toe stops zorgen ervoor dat je makkelijk van richting kunt veranderen en zeer simpel kunt remmen.

Specificaties

Wiel Diameter:
62mm
Chassis Materiaal:
Glasvezel, Kunststof, Composiet
Schoen type:
One-piece
Liner Eigenschappen:
Ingebouwd, Anatomisch gevormd, Warmte vervormbaar
Sluitingssysteem:
Veter
Lager precisie:
ABEC-7
Wielbreedte:
38mm
Wielhardheid:
78A
Wielmateriaal:
PU gegoten
Truck-rubber:
84A
Schoen materiaal:
Textiel
Liner materiaal:
Mesh, Schuimrubber
Cuff:
Hoge enkelsteun, Ingebouwd
Rem:
Ja

Recensies

Geen recensies. Wees de eerste die dit product beoordeelt.