Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Soul 7 HD 18/19 Freeride Ski's

(1)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Soul 7 zijn geweldige freeride ski's voor gemiddelde tot expert skiërs die van die zwiepende surf sensatie houden die diepe poedersneeuw kan geven tijdens het skiën.

Een brede uitsnijding met een 106 mm breedte in het midden is het meest geschikt voor diepe sneeuw condities, maar biedt ook wat meer veelzijdigheid vergeleken met zijn grote broer Super 7. Je kunt ook wat plezierige sessies hebben op de hard gepakte resort pistes.

Deze Rossignol ski's hebben de high-end technische Air Tip's, zijdelen en koolstof legering matrix. Deze combinatie zorgt voor een lichtgewicht constructie die je al het andere doet vergeten, behalve het vele plezier in de sneeuw.

De Air Tip 2.0 zorgt dat drijven nog beter gaat, meer wendbaar is en meer lichtgewicht. De koolstof legering matrix voegt kracht, stabiliteit en grip toe. Het is een koolstof en basalt weefsel dat ook dynamische ritten biedt en vibraties absorbeert.

Om deze mooie Soul 7 ski's af te maken zijn ze gebouwd met zijdelen, poeder draai rocker en traditionele holling. Alles bij elkaar een pakket waar je van zult houden de volgende keer dat je in de pow pow bent.

Geschikt voor 80% off-piste en 20% op de piste

Bindingen: Niet bijgeleverd

Opmerking: Als je zowel ski's als bindingen bij ons koopt, monteren we de bindingen gratis. Als je wilt dat wij de bindingen monteren en afstellen typ dat dan in de informatie bij het Afrekenen.

Specificaties

Breedte:
136/106/126 mm
Taille Breedte:
106mm
Beste gebruik:
Freeride
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Radius:
18m
Gewicht - pr. paar:
3800g
Kern materiaal:
Koolstof, Basalt, Paulownia hout
Profiel:
Camber, Tip en Tail Rocker
Binding:
Niet inbegrepen

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro