Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Diva 3mm Backzip 2018 Wetsuit Dames

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De neopreen kleding Diva serie voor watersport is ontworpen met een mooie vrouwelijke stijl en biedt vrouwen een go-to-choice voor de activiteiten op het water van dit seizoen. Het assortiment full-suits heeft de basis gelegd voor een mooie selectie zomerstukken die dames bescherming bieden tegen de elementen terwijl ze ook nog technisch genoeg zijn om voor de bewegingsvrijheid te zorgen die nodig is voor het actief bezig zijn op het water.

Dit is een shorty dames wetsuit met lange mouwen die geweldig is voor bijvoorbeeld kitesurfen. Deze wetsuits bieden volledige bescherming van het bovenlichaam tegen zowel de zon als de koude wind. En bovendien voorkomt het dat je bovenlichaam uitslag krijgt van bijvoorbeeld je kite tools.

Kenmerken:

  • Flatlock gestik
    • De flatlock steken worden voornamelijk gebruikt op zomer wetsuits waarbij water door de naden mag komen. De panelen overlappen elkaar en worden vervolgens helemaal doorgestikt voor een super sterke en duurzame naad.
  • Glideskin Dubbele Halsconstructie
    • Glideskin Dubbele HalsconstructieVergelijkbaar met de Thin Neck Glideskin constructie, maar met gevouwen gestikte panelen aan de buitenkant, waardoor er alleen zachte, ronde randen rond de hals overblijven. Warme en comfortabele pasvorm met goede watersluiting.
  • Backup Shield
    • Het Backup Shield is een neopreen paneel zonder kraag dat vlak onder de sluiting van de rits aan achterkant zit, zodat water niet kan binnendringen.
  • Rugritssluiting
    • De Rugritssluiting is de meest klassieke manier om een wetsuit te sluiten. Het is verreweg de gemakkelijkste manier om het pak aan te trekken, maar betekent vaak wel dat er water door de achterkant van de nekvoering kan binnendringen. Dit wordt echter, afhankelijk van het model, gereguleerd met een dubbele voering.

Materialen:

  • M-Flex
    • De M-Flex is een hoogwaardig neopreen materiaal met een uitstekende flex en een geweldige rekverhouding.

Passende onderdelen

Vind producten die samen gaan met Mystic Diva 3mm Backzip 2018 Wetsuit Dames:

Passende onderdelen

Specificaties

Dikte:
3/2mm
Activity:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfen, Windsurfen, SUP (Stand Up Paddling), Skimboarding
Ritssysteem:
Back Zip
Watertemperatuur:
19-25 °C
Wetsuit Stijl:
Long Sleeve Shorty
Geslacht:
Dames
Year:
2018

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro