Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Experience 88 TI 18/19 Skis + NX 12 Dual Konect Bindin

(4)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Experience 88 TI ski's zijn precies de juiste ski's. Het zijn precies de juiste omdat deze Rossignol ski's bij een grote groep skiliefhebbers passen die voor zowel op de piste als off-piste skiën gaan.

Het veelzijdige DNA van deze all-mountain ski's wordt bereikt door progressieve zijsnijlijnen, de LCT technologie, Air Tip VAS, zijdelen en precies de juiste hoeveelheid breedte om op de pistes te snijden en op de diepe sneeuw te blijven drijven.

LCT (Line Control Technology) is een geimplementeerde lijn in de kern van de ski's - een soort van centraal zijdeel dat anti-flex minimaliseert en neutraliseert de negatieve effecten om stabiliteit en superieur comfort als je de bochten aansnijdt. Dit beteket ook dat het inzetten van een bocht meer voorspelbaar en precies wordt.

De Air Tip VAS is een heel nieuw kenmerk op de Experience ski's - het is een lichtgewicht punt constructie die de overbrenging van het gewicht verlicht en de eerste klappen opvangt. Dit zorgt voor goede controle, stabiliteit en prima contact.

De Experience 88 Ti all mountain ski's zijn perfekte veelzijdige ski's voor snel lerende beginners tot gemiddelde en gevorderde skiërs.

  • Geschikt voor 60% op de piste en 40% off-piste
  • Bindingen: NX 12 Dual Konect

Specificaties

Breedte:
127/88/117 mm
Taille Breedte:
88mm
Beste gebruik:
All Mountain
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Radius:
16m
Kern materiaal:
Hout, Koolstof, Titanal
Profiel:
Camber, Tip Rocker
Binding:
Inclusief
DIN instelling:
12

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (4)

Great skis. Extremely versatile. True all mountain. Level required: intermediate, but even an expert will find it difficult to push them to their limit. Flotation in deep snow is acceptable.
Paul Anghel (Den Haag)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 4 recensies
SkatePro