Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Lupo AX 120 18/19 Skischoenen

(2)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Lupo zijn krachtige, lichtgewicht en technisch slimme freeride en touring heren skischoenen van Dalbello.

Deze AX editie levert iets meer ruimte door een bredere achterkant van 100 mm. Dit is geweldig voor brede voeten en als je wat meer comfort wilt.

Deze Lupo met maar liefst een flex van 120 zijn ideale touring skischoenen en worden geleverd met rockered buitenzolen - de GripWalk buitenzolen maken het wandelen eenvoudiger en de pintech binding inlegzolen maken de boots compatibel met lichtgewicht touring pintech bindingen maar ook met GripWalk bindingen.

De Lupo skischoenen hebben een eenvoudig te gebruiken wandel-en-ski functie aan de achterzijde van de schoenen voor touring. Een andere geweldige functie die touring iets minder zwaar maakt is de uitneembare tong. Bij het bergop klimmen kun je de tong losmaken en maakt het wandelen een stuk eenvoudiger. Bij het afdalen van de berg kun je de tong weer plaatsen en heb je krachtige en stabiele schoenen.

De If Air voering is comfortabel met zacht EVA schuim en levert een strakke pasvorm en ademende eigenschappen. Het veter systeem zorgt voor goede ruimte als dat nodig is en een snelle en strakke pasvorm indien nodig.

Model specificaties

ModelZoolbreedte (mm)
24.596.4mm
25.598.2mm
26.5100mm
27.5101.8mm
28.5103.6mm
29.5105.4mm

Specificaties

Flex:
120
Skills:
Gevorderd
Gewicht:
3560g
Warmte vervormbaar:
Ja
Hike Mode:
Ja
Binnenschoen materiaal:
Schuimrubber
Cuff aanpassing:
Ja

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (2)

These boots are awesome, but SkatePro is better! I got a screaming deal, and they made it from Denmark to Colorado in 3 days. Unbelievable. I'll be back.
Andrew W. (Lakewood)
30.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 2 recensies
SkatePro