MENU
×
Terug |

Rookie High Canvas Stars Rolschaatsen

EUR 59,95*
Rookie rolschaatsen
Zoom
Kies schoenmaat 
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

Van Rookie Rolschaatsen komt de Canvas serie. Met frisse prints en een mooie selectie van hardware. Ontworpen om te lijken op de klassieke hoge sneakers - Daarom hebben ze ook een vrij hoge enkel ondersteuning.

Specificaties

Wiel Diameter:
54mm
Schoen type:
Hoge-Top
Chassis Materiaal:
Kunststof
Sluitingssysteem:
Veter
Gewicht:
1980g
Schoen materiaal:
Textiel
Cuff:
Flexibel, Hoge enkelsteun
Rem:
Ja
Lager precisie:
ABEC-3

Recensies

Helaas zijn ze te klein. Op advies van SkatePro heb ik mijn normale schoenmaat besteld, maar ze zijn te krap. Zeker als je bedenkt dat je voet nog iets naar voren schuift tijdens het rolschaatsen. Helaas en dom van mij was ik buiten toen ik ze aandeed en zijn de wielen van 1 schoen dus beschadigd en kan ik ze niet meer retourneren/ruilen. Dus wil je deze bestellen neem een maat groter.
G.Y. de Graag-Onink (Middelburg)
05.07.2016
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat vervelend dat de maat niet goed is en dat in jouw geval de pasvorm niet helemaal voldoet. We kunnen niet zien dat er contact met ons is opgenomen hierover. Zou je dit alsnog kunnen doen zodat we je wellicht nog kunnen helpen?

/Gwen.
Prima!
Loes Nijssen (Beesel)
14.06.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Prachtige gymp-rolschaatsen van een mooie, duurzame kwaliteit. Zijn bijzonder en opvallend door de stoere uitvoering; net even anders dan anders. De levering was helemaal conform de afspraak. We hebben ze wel in een maat groter besteld zodat onze dochter er langer mee kan doen. Zooltje erin en ze passen. Mogelijk vallen ze wat smaller. Top!
K. Rehorst (Arnhem)
10.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
meine tochter ist seeeeehhhhhr zufrieden mit den rollschuhen und wir als eltern auch. vielen lieben dank. es hat alles super geklappt auch mit der Zustellung!
maya zimmermann (Basel)
19.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Meine Tochter ist glücklich mit Ihren Rollschuhen!
Verena Rohmann (Großostheim)
10.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Meine Tochter ist glücklich mit ihren Rollschuhen!
Silvia Jordi (Huttwil)
03.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Die Schuhe an sich, haben eine gute Qualität. Leider sind die Rollen sehr hart und damit auf dem Asphalt sehr laut. Daher kann ich die Roller nur eingeschränkt empfehlen. Wir haben jetzt neue Rollen bestellt, was natürlich den Preis für diese Roller erheblich in die Höhe getrieben hat. Der Versand der Schuhe hat in der veranschlagten Zeit geklappt! Danke dafür!
G. Bredehorst (Bremen)
02.06.2016
Beoordeling: 2 van 5!