Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Ruby Soft Derby Rolschaatsen

(7)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Deze Chaya rolschaatsen zijn ideaal voor beginners die met roller derby starten. Deze rolschaats biedt een prachtig platform zonder de bank te breken. En het leuke is dat als je besluit dat Roller Derby iets voor jou is, je altijd nog de plaat, wielen en andere onderdelen kunt upgraden voor een meer gepersonaliseerde stijl en betere onderdelen.

De schoen is erg zacht met nog zachtere vulling die zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het is gemaakt van een samengesteld materiaal dat makkelijk te onderhouden is en ook bestand is tegen krassen. Het is laag gesneden voor optimale manoeuvreerbaarheid.

De Shari 3.0-plaat op deze Ruby rolschaatsen bestaat een mix van nylon en glasvezel, die zeer slijtvast en duurzaam is, maar tegelijkertijd lichtgewicht. Het is mogelijk om de platen op de meeste Chaya schoenen te monteren met de Dual Center Mounting, waarmee je ook de hoek van de schoen naar je eigen specifieke rijstijl kunt verstellen. Het Power Toe systeem geeft je meer kracht, snelheid en controle en zorgt voor een een lichte constante spanning in je spieren, waardoor je sneller reageert.

De Ruby gebruikt het DCM-montagesysteem niet in deze setup. Het is gemonteerd met een ols school 4 bout setup.

De trucks zijn gemaakt van aluminium en hebben een hoek van 20º.

De Octo Paseo wielen op de Ruby Soft hebben een 78A durometer en een vorm die is bedoeld om beginners te voorzien van een gemakkelijk te gebruiken wiel, dat bruikbaar is op veel verschillende oppervlaktes. Let op dat als je van plan bent om deze rolschaatsen alleen indoor te gebruiken, je misschien liever hardere wielen neemt die beter geschikt zijn voor dit doel.

De Cherry Toe-stop geeft je extra controle en manoeuvreerbaarheid. De semi zachte Jelly Interlock bushings zorgen voor comfort en controle. De Wicked ABEC 7 lagers zorgen voor moeiteloos rol-snelheid.

Specificaties

Chassis Materiaal:
Glasvezel, Kunststof, Composiet

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (7)

Everything is o.k., i`m happy with these new Chaya Roller skates, good roller skates for beginners.
Ilka Rautenstrauch (Bremen)
15.04.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 7 recensies
SkatePro