Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Emerald Soft Derby Rolschaatsen

(19)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Deze Chaya rolschaatsen zijn uitermate geschikt voor beginners die willen starten met het deelnemen aan roller derby's en voor skaters die zoeken naar een goede ventilerende low-cut quad skate. Wanneer je beslist om te deelnemen aan een roller derby, kun je je eigen rolschaats personaliseren naar je eigen voorkeuren en stijl.

De schoen is erg zacht met een zelfs zachter voetbed, wat zorgt voor een comfortabele zitting. Het is gemaakt van een zacht samengesteld materiaal, dat er voor zorgt dat het ook op warme dagen goed te gebruiken is. Daarnaast is de schoen laag, waardoor dit ideaal is voor een optimale manoeuvreerbaarheid.

De Shari 3.0 plate op deze Ruby rolschaats bestaat uit een combinatie van nylon en glasvezel. De combinatie geeft een hoge weerstand, is duurzaam en licht in gewicht. Daarnaast heeft het de mogelijkheid om de meeste Chaya schoenen te monteren met de Dual Center Mounting, wat ook weer de mogelijkheid biedt om de schoen te verstellen naar de gewenste hoek op de plate.

De Chaya Emerald rolschaats maakt geen gebruik van de DCM mounting systeem in deze setting. De plate is gemonteerd met een old school 4 bolt setting.

De Octo Paseo wielen op de Chaya Emerald Soft Derby rolschaats hebben een 78A durometer en een vorm dat goed is voor beginners. De wielen zijn makkelijk om op te skaten en ze zijn op verschillende ondergronden te gebruiken. Mocht je de rolschaatsen gebruiken voor een indoor roller derby, is het advies om hardere wielen te nemen, aangezien deze beter aansluiten met dit doel en ondergrond.

De Cherry Toe rem geeft je een toegevoegde controle en manoeuvreerbaarheid. De semi-zachte Jelly Interlock zorgt voor comfort en controle.
De Wicked ABEC7 lagers zorgen voor precisie en rolsnelheid.

Specificaties

Chassis Materiaal:
Glasvezel, Kunststof, Composiet

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (19)

Goede rolschaatsen - zeer goede wieltjes - iets zwaarder dan verwacht - na het skeeleren een aanpassing om te leren stoppen. Voor het overige zeer goede aankoop - tevreden - exacte schoenmaat
Julie De Ruyver (Dilbeek)
08.08.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Hat zwar etwas gedauert aber dafür ist das Produkt top !
Werner Rotter (Niederabsdorf)
24.03.2020
Beoordeling: 4 van 5!
Super outdoor Rollschuhe. Sind bequem und machen richtig viel Spaß!
Farid Thomas Arbabi (München)
02.05.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 19 recensies
SkatePro