MENU
×
Terug |

FKD Clear Skateboard Griptape

EUR 5,95*
Zoom
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

FKD grip tape is van dezelfde hoge kwaliteit als hun lagers. Super fijne grade en ze gaan lang mee.

Transparante grip die de graphics van je board laat doorschijnen.

Specificaties

Lengte:
83.8cm (33")
Breedte:
22.8cm (9")
 

Recensies

***UPDATE onderaan!! De griptape ziet er inrpincipe goed uit, alleen is deze opgerold en in een te kleine kartonnen doos verzonden. Het resultaat is dat de randen aan weerskanten allemaal scheuren en oneffenheden vertonen. Ik heb - nagenoeg - de volledige breedte nodig en ik weet werkelijk niet of dit gaat lukken. OOk zit de griptape (in mijn geval 2x gekocht) vol met vouwen, het mag dus duidelijkzijn dat er niet zorgvoldig wordt omgegaan met een bestelling. In ieder geval NIET in dit geval. Het is er gewoon in gepropt en ik baal ervan. ***UPDATE Contact gehad met SkatePro en ben super goed geholpen. Het is mij duidelijk geworden dat dit absoluut niet de normale gang van zaken is en ook ben ik gecompenseerd voor de griptape die ik gekocht heb. Een zeer correcte afhandeling en een erg vriendelijke staf. U kunt met een gerust hart bestellen! (Dat ga ik zelf ook nog eens doen!) Mvg,
R. D.
19.09.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Bedankt voor het plaatsen van de review!
Natuurlijk ben je welkom om een negatieve review te schrijven, dit wordt door ons niet gezien als ''zinloos'', maar als jouw persoonlijke ervaring met ons of de producten. We kunnen je bestelling niet terug vinden, en kunnen ook niet herinneren of terug vinden of over dit probleem contact met ons opgenomen is, want natuurlijk willen we helpen om dit op te lossen. We hopen dat er alsnog contact met ons wordt opgenomen hierover, zodat we ook de kans krijgen om dit recht te zetten.

**Ook een update van onze kant**
We zijn erg blij dat we een passende oplossing hebben kunnen vinden en je vertrouwen in ons terug is! Tot de volgende keer!

/Laura