MENU
×
Terug |

Urbanartt Primo V2 125mm Stuntstep

EUR 269,95*
UrbanArtt steppen
Zoom
Kies kleur 
Zwart
Zwart/Rood
Zwart/Blauw
Black/Gold
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

De Urbanartt Primo V2 stuntstep is gemaakt met 125mm wielen waardoor je in staat bent hogere topsnelheden te bereiken. De Hella Grip tape, SCS compressie, geïntegreerde headset en een breed lang deck bieden je een algehele speelse stuntstep. De Plating editie heeft speciaal gemaakte kleuren.

Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, zwart / goud, zwart / blauw, zwart / rood

Opmerking: Wielen zijn breder dan de meeste andere stuntstep wielen. De wielen zijn 30mm breed (de meeste andere zijn normaal 24mm)

Specificaties

Totale hoogte:
87cm
Compression type:
SCS
Wieldiameter:
125mm
Gewicht:
3850g
Bar breedte:
560mm
Headsettype:
Integrated 1 1/8"
Voorvorktype:
Zonder schroefdraad
Materiaal:
Aluminium
Deck ontwerp:
One-piece
Deck lengte:
57cm (22.4")
Deck breedte:
11.8cm (4.65")
Headtube hoek:
82.5┬░
Voorvork ontwerp:
One-piece
Bar hoogte:
575mm
Bar Buitendiameter:
32mm (Standaard)
Bar Binnendiameter:
28mm
Backsweep:
Geen
Clamp maat:
Quad
Wielprofiel:
Vlak
Wielhardheid:
88A
Kern materiaal:
Aluminium
Kern ontwerp:
Gespaakt
Rem type:
Flex Fender
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd

Recensies

Mooie step; helaas is het lastig om de step goed af te stellen. Het stuur past bijna niet in de clamp. Hier heb je veel kracht voor nodig. Om de step goed in te kunnen stellen, moet je bij het boutje kunnen in de clamp. Hier kom je alleen goed bij als het stuur uit de clamp is. Dit is bijna niet te doen om elke keer het stuur los te halen. Via de onderkant (bij het wiel) is het ook mogelijk. Alleen heb je dan een inbussleutel van ca. 50 cm nodig. Maar dan nog: is het boutje te los, dan zit het stuur te los aan het deck. Je kan het stuur dan heen en weer bewegen. Zit het boutje te strak dan zit het stuur en het deck te strak tegen elkaar aan. Hierdoor kan het deck niet meer draaien om het stuur. Denk je: zo zit ie goed; dan kan je ca. 10 minuten steppen. Daarna moet je opnieuw instellen. Al met al een hoop werk voor een hele dure step. Ik stuur de step terug!
R. Westbroek (Julianadorp)
26.06.2017
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Ondertussen hebben we de step in onze workshop gehad en hebben we de step ook weer retour gestuurd, na deze grondig nagekeken te hebben. We hopen dat de step nu weer met heel veel plezier gebruikt wordt, maar mocht er wel iets zijn waarmee we helpen kunnen, dan horen we het natuurlijk graag.

/Laura