MENU
Terug |

Powerslide Race Bescherming 3-Pack

EUR 74,95*
EUR 89,95 BESPAAR EUR 15,00
Powerslide

Goed te weten

Zoom
Kies maat 
Opslaan voor later
 set

Beschrijving

Complete Powerslide Race Protection set

Knie/Elleboog: Lycra stof, slijtvast en comfortabele bescherming. Materiaal gemaakt van leer + lycra

Handschoenen: geventileerd mesh-materiaal, knokkel beschermers, afneembare spalk, badstof duim, riempjes om gemakkelijk uit te trekken.

Opmerking: Valt klein uit, kies daarom 1 maat boven je normale maat.

Goed te weten

Recensies

Beste Beschermer pack ever! Het is niet van dat harde spul. Wel is er een nadeel dat is dat je wel schaafwonden krijgt maar geen diepe wonden.
Michael Stienstra
31.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Goed product maar de maat komt niet overeen zoals beschreven op de web site in verhouding zijn de handbeschermers goed van maat maar de rest is iets te groot
Catherine Billion (Oostkamp)
21.07.2014
Beoordeling: 4 van 5!
Kniebeschermers en handschoenen zijn goed van maat; de elleboogbeschermers daarentegen zijn iets aan de grote kant. De slijtvastheid van het materiaal is iets minder goed; 1 kniebeschermer is al bijna doorgesleten door het vallen.De doorschijnende materie van de handschoen moest ik ook al repareren, deze was op 1 plaats doorgerezen. Op zich is het concept wel goed.
Maggie Van den Bosch (Aarschot)
10.06.2014
Beoordeling: 3 van 5!
ich bin nicht sehr begeistert da die Schützer so dünn sind, das sie eigentlich gar nicht schützen. Sie sind zwar sehr angenehm anzuziehen und das Tragegefühl ist ebenfalls sehr gut, doch sind sie einfach zu dünn. Habe eherlich gesagt bessere Qualität erwartet.
Martina Kepka (Euskirchen)
15.01.2016
Beoordeling: 3 van 5!