×
Menu

Dragon Formula V4 Skateboard Wielen 4-Pack

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €89
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Zie ook

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

Powell Peralta Skateboards is een bekende naam in de skateboardwereld, bekend voor hun uitzonderlijke vakmanschap en niet aflatende toewijding aan het verleggen van grenzen.

De Dragon Formula V4 Skateboardwielen, een goed voorbeeld van hun toewijding aan kwaliteit, zijn een must-have voor rijders. Deze wielen zijn gemaakt van eersteklas urethaan, voor een optimale mix van duurzaamheid en prestaties.

Met een hardheid van 93A zijn deze wielen ideaal voor zowel street- als park-skateboarden, waarbij ze een perfecte balans bieden tussen soepelheid en controle. Laat je vaardigheden de vrije loop terwijl je met gemak verschillende terreinen aanpakt, van ruwe bestrating tot glad beton.

Deze set wordt geleverd met vier wielen, waardoor je skateboard een holistische upgrade krijgt. Met Powell Peralta's oog voor detail zorgen deze wielen voor een soepele en responsieve rit, wat je algehele skate-ervaring verbetert.

Embrace the legacy and craftsmanship that comes with Powell Peralta Skateboards and unlock your full potential on four wheels. De Dragon Formula V4 Skateboardwielen wachten op je, klaar om je skateboardreis naar grotere hoogten te brengen.

Specificaties

Wieldiameter:
54mm
Wielbreedte:
34mm
Lagers:
Niet inbegrepen
Wielhardheid:
93A
Wielmateriaal:
Premium Urethane
Wielen per verpakking:
4
Spacers:
Niet inbegrepen

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro