Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Launch Denim/Blauw/Oranje Schoenen Met Wieltjes

(7)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Modebewuste Heelys schoenen gemaakt van sterk canvas en comfortabel ontwerp. Zeer geschikt voor degene die graag een paar simpele noch trendy schoen met wieltjes wil. De Heelys Launch worden geleverd met normale vetersluiting en kunnen geheel tot bovenin gestrikt worden voor een strakke pasvorm. De schoen met wieltjes is beschikbaar in kleine als wel grotere maten en hebben een groot wiel om meer oppervlakte te krijgen. Ideaal om te rollen en tegelijkertijd een goede balans te houden.

Passende onderdelen

Vind producten die samen gaan met Heelys Launch Denim/Blauw/Oranje Schoenen Met Wieltjes:

Passende onderdelen

Specificaties

Lichtjes:
Niet

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (7)

Zelf ben ik geen voorstander om via het internet te bestellen. De eerste heelys hadden een mankement maar ik en mijn dochter waren erg blij hoe Skatepro het probleem heeft opgelost. Ook al bestel je online bij Skatepro dan wordt je dus gewoon netjes geholpen bij een klacht. Mijn dochter is dolgelukkig met haar heeyls en Skatepro erg dankbaar voor de goede snelle service.
Anton G. (Rijsbergen)
02.06.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Beste Skate-pro, Mijn zoontje is heel erg tevreden met zijn Heely's. Na 1 dag goed oefenen had hij het door. Hij wil ze het liefst elke dag aan.
Sanae El Mhassani (Amsterdam Nieuw West)
27.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
mooie schoenen, goed afgewerkt. En t rollen is natuurlijk geweldig. Een groot succes!
Inge B. (Hulst)
21.04.2016
Beoordeling: 4 van 5!
Superleuk! Mijn zoon vindt ze te gek! Ze zitten ook goed!
Esther Annink (BUNSCHOTEN-SPAKENBURG)
06.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
We hebben enkele weken geleden naar volle tevredenheid heelys besteld en ontvangen.
sandra de wit (Enkhuizen)
05.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Bijzonder ontevreden! Ik heb bevestigingsmail + een verzendmail gekregen. Pas nadat ik een mail heb gestuurd of er iets fout is gegaan, krijg ik antwoord dat de een van twee bestelde producten niet beschikbaar meer zijn. Ondertussen zijn we bijna 10 dagen na bestelling. Geld terug!
Stephanie M. (Antwerpen)
31.03.2016
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat ontzettend vervelend dat u zo ontevreden bent! Helaas lijkt er in ons systeem iets fout te zijn gegaan waardoor er een verkeerde datum doorgegeven is. We begrijpen dat het erg frustrerend is om zelf achter iets als dit aan te moeten gaan. We doen ons best om zo transparant mogelijk te zijn en nemen normaal gesproken direct contact op, mocht er een probleem zijn met de bestelling. Helaas bent u vanwege een systeemfout niet geinformeerd en heeft u lang moeten wachten zonder te weten waarom uw bestelling nog niet gearriveerd was. We zouden graag willen kijken of er nog iets is dat we voor u kunnen betekenen, we vernemen graag van u door te antwoorden op dit bericht, zodat we hopelijk nog enige service aan kunnen bieden vanwege dit ongemak.

/Laura
Sehr zufrieden
avni zekolli (Rosenheim)
06.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro