Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Zoo X2 Zebra Schoenen Met Wieltjes

(62)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Heelys Zebra kinderschoenen met wieltjes in een volledig uniek design met zwarte en witte zebra strepen en zebra oren die uitsteken boven de schoen - a detail that any kid is gonna love!

De Heelys Zebra zijn gemaakt van canvas en worden geleverd met een 2-wiel ontwerp voor een beter evenwicht wat deze Heelys Zebra perfect maakt voor kleine kinderen die voorde eerste keer op Heelys staan. Zodra je het onder de knie hebt, kun je het voorwiel verwijderen. Dit maakt het mogelijk om een hogere snelheid te bereiken, net als bij de originele Heelys met één wiel.

Specificaties

Lichtjes:
Niet

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (62)

Mijn dochter is helemaal blij met deze Heelys en ze steelt de show op school ermee!
G. Beerends (Leeuwarden)
12.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Superleuk en mooi! Goed materiaal. Veel complimentjes gekregen.
Yanira M. C. (Beverwijk)
11.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Hoi ik ben madelief en ik ben 10 jaar, Ik heb er echt heeeeel veel plezier van En ik heb mijn eigen maat besteld in het begin dacht ik die zijn te groot maar toen dacht ik die zitten perfect. mijn klasgenootjes hebben de heelys ook aan gehad van maat 33 34 35 36 en ze pasten . Iedereen vind ze super leuk en makkelijk . Ik vid ze gewoon TOP!!!!!
J. Fleuren (Tegelen)
11.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Goede kwaliteit en stevige heelys.
Sylvia Blok (Poortugaal)
03.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Leuke en vrolijke heelys! Mijn dochter is er blij mee. Wieltjes moeten wel door een volwassene erin gezet worden en/ of eruit gehaald worden.
M. V. (Delft)
29.04.2016
Beoordeling: 4 van 5!
Leuke heely! Heb een maat groter genomen en deze zijn ruim genoeg! Eigenlijk wat te groot. Weet ik zeker dat ze er lang plezier van heeft.
bente rijsdijk (Oud Gastel)
28.04.2016
Beoordeling: 4 van 5!
Hi, Ons dochtertje wou heel graag deze schoenen. Helaas zijn ze niet in veel winkels te koop. Ze vind ze geweldig. Goed materiaal en fijne service alles van de verzending wordt goed doorgegeven door jullie dat vonden wij een vertrouwd gevoel geven. Helaas over de site kunnen wij niet veel zeggen omdat een vriend de bestelling gedaan heeft voor isis. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen bij jullie als ik een product nodig zou hebben van jullie site.
Isis Bemelmans (Sittard)
21.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
De heeleys waren er eerder dan verwacht. Super! Ze vallen redelijk groot maar onze dames zijn er helemaal mee in de wolken. Krijgen ook veel leuke reacties van anderen dat ze er zo leuk uit zien met die dieren erop.
esther van dijnen (Deurne)
20.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Goeie service, ondanks de vertraging van de levering. De heelys worden uitgebreid gebruikt!!! Helemaal top!
M. Snijders (Houten)
19.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Helemaal top. Supersnelle en goede levering. Gebruiksters zijn super tevreden
D. Oostdijk (Halsteren)
19.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
prima aangekomen en snel
angelina virdis (Geleen)
05.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Mijn dochtertje is helemaal blij met de Zebra Heely's ze heeft er elke dag veel plezier van! De levering is goed gegaan moest een paar dagen wat langer wachten wegens haar maatje maar dat is helemaal goed gekomen zodra ze binnen waren! Top!
Maja P. ('s-Hertogenbosch)
29.03.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Mijn dochtertje vindt de Zebra-Heelys super leuk en ze heeft er veel plezier mee!! Ze zijn snel en in prima staat geleverd. De maat is goed, volgens maattabel.
Miranda K. (Weert)
17.03.2016
Beoordeling: 5 van 5!
De verzending was snel en correct. De zebra-heelys zijn heel leuk en de maat was perfect (zonder binnenzool géén maat groter nemen). Jammer dat het ritsje binnen 2 weken stuk was; zo worden het héle dure heelys vanwege de reparatie.
Amnah B. (Landsmeer)
17.03.2016
Beoordeling: 3 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Dat is inderdaad heel erg jammer! we zouden je natuurlijk graag helpen met dit probleem op te lossen, alleen lijkt het er op dat je nog geen contact met ons op hebt genomen. Zou je ons een mail willen sturen? Dan kunnen we hopelijk tot een passende oplossing komen.

/Laura
Toon alle 62 recensies
SkatePro