Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

X2 Pure Zwart Schoenen Met Wieltjes

(34)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Licht canvas en het goedgekeurde "X2" wiel ontwerp maken de Heelys zeer eenvoudig te gebruiken. Het voegt ook stabiliteit toe zodat je een leuk Heely schoen krijgt. Het is mogelijk om het voorwiel uit de schoen te halen zodat je de originele Heelys ervaring kunt krijgen! Wordt geleverd met Classic vetersluiting.

Specificaties

Lichtjes:
Niet

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (34)

Ja hele leuke schoenen en zitten ook fijn
Demet alwandawi (Nijverdal)
20.01.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Snelle levering de schoen viel wel erg groot voor mijn dochter. Heb een nieuwe bestelling gedaan die was ook erg snel geleverd. De andere retour gestuurd geld netjes terug gestort op mijn rekening. Goede service niks te klagen.
Burleson Albertus (Bijlmer Oost E-, G- en K- buurt)
21.11.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Mooie schoen, de maat aangehouden die mijn dochter nu draagt. De schoen is iets te ruim maar we gaan de wintermaanden in dus dat is prima. Het leuke van dit type is dat je zelf kan kiezen of je 1 of 2 wieltjes onder schoen wilt.
Annemieke van Kasteel (Mijdrecht)
04.11.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Mijn Heelys bevallen prima, het duurt even voordat je door hebt hoe het moet maar daarna is het verslavend. Tis belangrijk om in de gaten te houden welke maat je besteld, de gevoerde vallen kleiner dan de ongevoerde maar dat is op de site te vinden.
Tamas Stokkel (Alphen aan den Rijn)
19.05.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Ben er super blij mee en het skaten gaat hartstikke goed. Ik had het zo onder de knie. Maar van de maatvoering klopt niet veel. Ik heb maat 37 en mama had dus eerst maat 38 besteld (maten zijn 35 - 36,5 - 38), maar die waren veel te groot. Vervolgens maat 36,5 besteld en ook die waren nog veel te groot. Maar mama had geen zin meer om ze weer om te ruilen en heeft toen een prop papier in de neus gedaan en dat gaat goed. Kan ik er lekker lang mee doen :-)
Willem Schotte (Bergschenhoek)
18.03.2015
Beoordeling: 4 van 5!
Prima schoenen, stevig, goeie kwaliteit. Kleindochter helemaal blij!
Marijke Folmer (Sneek)
07.01.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 34 recensies
SkatePro