Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Aergon Lite 2 V Verstelbare Skistokken

(1)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De ideale skistokken voor buiten de piste ski touring in het onaangeroerde winter achterland.

Leki heeft de Aergon Lite 2 V gebouwd met de Speed Lock 2 - dit betekent dat je de lengte kunt aanpassen om zowel de juiste lengte voor je te vinden, maar ook om de handvat variaties in sneeuw omstandigheden bij het touring te verstellen. Het is eenvoudig te bedienen en kan onder het skiën worden bediend.

Een ander belangrijk iets aan deze skistok is het slimme Trigger S Verticaal systeem. Het is een flexibel, snel te bedienen en veilig riem systeem waarmee je de riem vast en los kunt klikken. Het heeft een ontgrendelingssysteem zodat je niet aan de stokken vastzit bij een noodgeval en overhoop ligt in de sneeuw.

De stok heeft een extra comfortabel thermo grip gedeelte onder de handgreep en op de brede sneeuw basket en verstrekt een groot druk gedeelte, er is een kleine puntje. Dit puntje zal als een haak werken waardoor je rechtop kan staan terwijl je de diverse wandel modi op de ski bindingen bediend. Tevens is het voor je ontworpen om het ijs van de klim ski skins te verwijderen terwijl ze aan de ski's verbonden blijven - heel netjes in krappe plekken.

Een krachtige skistok met comfortabele hand riemen en gemaakt van aluminium voor lichtgewicht eigenschappen.

Verstelbare lengte 110 cm - 145 cm

Gewicht: 266 gram

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (1 reviews)

SkatePro