MENU

180 dagen bedenktijd

Producten die je bij SkatePro bestelt kunnen binnen 180 dagen geruild worden! Wij bieden gemakkelijke retournering - en natuurlijk niet goed – geld terug.

 

Verkeerde producten ontvangen

Neem de producten niet in gebruik. Neem eerst contact met ons op via email of bel ons op via 085 -111 88 99 en vertel ons het probleem.

Ruilen of producten retourneren

Bij de aankoop van producten heb je als klant bij SkatePro de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 180 dagen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. Brief, e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de producten en de verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Dit betekent dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om hun aard en eigenschappen te bepalen. Als het product meer dan dit getest wordt, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de handelswaarde van het product. Het herroepingsrecht is niet van toepasssing op producten die zijn tot stand gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.

Het product kan op de volgende manieren geretourneerd worden

  • Ontvangst weigeren, wanneer het pakket geleverd wordt;
  • Het pakket terugsturen. Als je het retourlabel van ons gebruikt dan is het retourneren zonder retourkosten (tijdelijke actie).

BoxingAls je je bestelling wilt retourneren, dan kun je dit op volgende wijze doen

  1. Print een retourformulier (print hier), vul het in en leg het samen met het retourpakket.
  2. Leg het product in de originele verpakking en pak dit weer goed in (in een kartonnen doos of bubbelplastic).
  3. Print een retourlabel (print hier) en bevestig dit op het retourpakket.
  4. Lever het pakket af in een DPD Parcelshop in de buurt. 

Let erop mee dat je verantwoordelijk bent voor de producten vanaf de bezorging totdat we deze retour hebben ontvangen. Zorg er dus voor dat het product goed is verpakt tijdens verzending.

Wil je een andere maat, dan die je hebt besteld, dan stuurt SkatePro gratis een nieuwe maat.

 

Klachten – defect product of producten met gebreken

 

Stuur het product niet naar ons op, voordat je dit met ons hebt afgesproken. Schrijf een email naar onze klantenservice - vergeet niet het ordernummer, naam van het product en gedetailleerde beschrijving van het probleem te vermelden. Doe er graag verschillende foto’s bij, waar je de fout / defect duidelijk kunt zien. Dit maakt het vaak gemakkelijk voor ons om je klacht te behandelen, en in veel gevallen, vermijd je retourneren van klacht product naar ons.

Beschadigd product ontvangen? Neem het product niet in gebruik, neem eerst contact op met onze klantenservice.

Lees meer over herroepingsrecht.

About SkatePro skate shop