Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Segway MiniLite

(2)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden

Beschrijving

Van Segway komt de MiniLITE hoverboard. Het is de versie van Segway voor de kleinere rijder van 6 jaar en ouder. Hij is voorzien van een paar van dezelfde functies als de MiniPRO maar dan in een uitgeklede versie.

De MiniLITE maakt het rijden op een hoverboard leuk en toegankelijk voor kinderen. Dankzij de mogelijkheden zoals 200 micro aanpassingen per seconden, easy rider detectie en de combinatie optie met de app maken deze Segway puur plezier voor de kleinere rijders. Deze functies zullen ze snel op weg hebben en vertrouwen geven om manoeuvres sneller en veiliger te leren.

Hij wordt hoofdzakelijk bediend door de knie controle balk, die zachtjes buigt naar de vorm van de binnenkant van de dij. Door eenvoudigweg te leunen in de richting waar je naartoe wilt, reageert de MiniLITE en zal in die richting gaan. Dit elektrische skateboard is gemaakt voor rijders met een gewicht tussen de 10 en 80k g.

Met de verbinding van de App krijg je een gecombineerde reeks aan opties die zowel leuk als informatief zijn. Van de gebruiksstatistieken tot de gebruikers in de buurt functie, de app zal te helpen om zowel je rijden als het vergroten van je bereik door slimmer gebruik te ontwikkelen. De app is beschikbaar voor zowel Android als IOS en geeft je de controle over vele verschillende functies zoals de kleur van het LED licht en de mogelijkheid om de controle van de batterij status te controleren. Met de app kun je tevens het alarm van het voertuig activeren en dit zal je waarschuwen als iemand je kostbare voertuig probeert te stelen.

De materialen zijn allemaal gekozen vanwege hun lichtgewicht eigenschappen en tevens voor hun structurele sterkte en duurzaamheid. Materialen omvatten magnesium, titanium, koolstof en aluminium.

Specificaties:

  • Motor: 2 x 350 watt nominaal
  • Compatibel met zowel Android als IOS smartphones
  • Max. snelheid: 16km/h (10mph)
  • Geschat bereik: 18km (11.2 mijl)
  • Max klim hoek: 15°
  • Max gewicht gebruiker: 80kg (176lbs)
  • Geschatte laadtijd: 3 uur
  • Gewicht: 12.5kg (28lbs)
  • Afmetingen: L:263mm x B:590mm x H:590mm

Opmerking:

De regels voor elektrische recreatieve voertuigen op openbare wegen verschillen van land tot land. We dringen erop aan om bij je lokale politie of overheidsinstantie de specifieke regels van je land te controleren.

Omdat het miniLITE een elektrisch skateboard is adviseren wij om deze alleen te gebruiken bij droge condities en niet op zanderige en al te vuile oppervlakken.

Voor onze klanten uit het VK, het spijt ons om jullie te moeten informeren dat de Segway miniLITE niet wordt geleverd met een stekker voor de oplader voor het VK. Om die reden is een adapter vereist.

Specificaties

Stekker Type:
EU
Toon alle

recensies   (2)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (2 reviews)

SkatePro