Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Slider Pro 3

Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden

Beschrijving

Huffy Pro 3 is ontworpen voor downhill gebruik, daarom is deze uitgerust met stalen pegs in plaats van pedalen.

Het is gebouwd op een 5-delig oversized stalen frame in een geometrisch ontwerp voor een lager zwaartepunt voor extra snelheid en controle. Vastgemaakt met breed stuur met schroefdraad, van aluminium om het gewicht te beperken. Avid Elixir 5 hydraulische schijfremmen zorgt voor een sterke, consistente en optimale remwerking in alle weersomstandigheden. Opblaasbare rubber kart achter-wielen en een aluminium kern met pvc huls bevestigd aan de buitenkant, verhoogt de duurzaamheid en verbetert het driften aanzienlijk. Huffy wide-ride stelen stoel met een stevige, anti-slip neopreen hoes optimaliseert het comfort en zorgt ervoor dat je veilig op de stoel blijft zitten.

Specificaties:

  • Diameter schijf: 180mm
  • Bar: w. 700 mm, aluminum
  • Voorwiel: 20" x 2,5"
  • Achterwiel: 10", 1000g
  • Stoel: Staal & neopreen
  • Max 114 Kg

Aanbevolen voor kinderen van 12+ of een lengte van 151cm+ (59,5 '')

Let op:
Het is belangrijk om alle onderdelen voor gebruik vast te zetten en na te spannen. De rem moet vrij kunnen draaien en niet te veel lawaai maken. Als dit toch het geval is, stel de rem dan bij zodat de disc vrij kan draaien en slechts minimaal geluid maakt.

De remkabel moet op zijn plaats worden geklikt met behulp van de meegeleverde plastic clip (zie close-up). Deze is vaak te vinden op de bodem van de doos. Als je deze niet installeert, is er een kans dat de remkabel rondom het stuur gewikkeld wordt en defect raakt.

Toon alle

SkatePro