Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Connect + Split Interface 17/18 Snowboard Bindingen

Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Opmerking: De onderstaande video toont de montagekit die bij deze bindingen inbegrepen is (board en de specifieke bindingen in de video is niet inbegrepen).

Karakoram splitboard snowboard bindingen - hiermee kun je met gemak en veel plezier de bergen, het binnenland en de afdaling veroveren.

Met de Karakoram Prime Connect bindingen kun je snel bergafwaarts rijden op je splitboard of zelfs op je normale all mountain snowboard en als je gaat toeren, plaats je gewoon de splitboard binding montagekit op je splitboard en ben je klaar om je eigen weg in het binnenland en de berg op te maken.

De downhill platen kunnen op 4x4 standaard snowboards worden gemonteerd. Wanneer je dit gedaan hebt, klik dan gewoon de Prime Connector bindingen vast. De touring verbindingsplaten mogen alleen op splitboard snowboards worden gemonteerd - bijvoorbeeld de Jones split snowboards.

Inbegrepen in de splitboard montagekit zijn ook hielverhogers, dus behalve plat lopen, kun je de korte Riser gebruiken voor een stijging van 12° of de hoge Riser voor een stijging van 20°.

Lees en leer meer in de handleiding door hier te klikken

Maattabel:
Gemiddeld = US 8,5 - 11
Groot = US 11.5 - 13

Specificaties

Flex:
Medium
Binding systeem:
Standard (4x4), Split board binding systeem
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Rijstijl:
All Mountain, Touring
Toon alle

SkatePro