Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Central Ski Jas

(1)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Het Camdem ski jack is echt de juiste uitrusting voor avonturen in de natuur. Deze ski jas is onderdeel van de Adventure lijn van Picture die zich richt op de meest avontuurlijke vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een goede ervaring in de natuur.

Deze winterjas is geïsoleerd en water- en winddicht - zodat je warm, droog en comfortabel blijft. De Central ski jas heeft een powder skirt en handkragen om de sneeuw van binnenuit te blokkeren. De naden zijn volledig dicht getaped voor de beste waterdichte eigenschappen en de ritsen zijn 100% waterdicht.

Om je de beste condities te bieden aan de binnenkant van de winterjas, kun je de ventilatie ritsen gebruiken om warmte en vocht te reguleren. De lange rug zorgt voor een goede dekking en de vele verschillende zakken zorgen ervoor dat je alles wat je nodig hebt als je op avontuur gaat kunt meenemen.

Specificaties

Type:
Hard Shell, Geïsoleerde Ski Kleding
Activiteit:
Alpine Skiing, Snowboard
Waterbestendigheid:
20000mm
Ademend vermogen:
15000mvtr
Isolatie:
Polyester
Membraan:
Dry-Play
Ventilatie Ritsen:
Armpit Ventilation Zips
Geslacht:
Heren

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

I LOVE THIS COAT! I’m a UK 14 and like a comfy coat to ski in, I ordered XL and have had to swap for a L as the XL was more 16-18. The quality and colour is really really lovely!
P. Bancroft (Lawton Heath End, Church Lawton.)
28.12.2018
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro