Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

X2 Bolt Plus Meisjes Schoenen Met Wieltjes

(18)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Excuses, deze beschrijving is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.
Laat de Engelstalige beschrijving zien

Specificaties

Lichtjes:
Ja

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (18)

Hallo het is een prima product. Er is per ongeluk ook gecontroleerd of ze water bestendig zijn, doordat ze in een vijver zijn gevallen. Even drogen en klaar was het alweer. Oftewel een prima product.
Piet de Jong (Nes)
25.02.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Geweldige heelys! Mijn dochter is er super blij mee! In het echt nog mooier dan op de afbeelding. De lichtjes maken het helemaal af! En ze zijn makkelijk te combineren doordat ze overwegend zwart zijn!
Noa van bussel (Hoofddorp)
07.01.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Zeer tevreden. Zowel over het product als de dienstverlening. Het product was gewoon goed. Er zaten zelfs lichtgevende elementen in de schoen. Die waren niet vermeld op de site. Wellicht een suggestie om dit wel te vermelden - het product wordt daardoor meer gewild. De service was uitstekend. De betaling ging vlot en de levering was optimaal door de uiterst transparante track & trace.
Rishi Samlal (Den Haag)
12.08.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Fijn dat jullie tevreden zijn met de bestelling! Normaal gesproken wordt er altijd vermeld of er lichtjes in de schoenen zitten of niet. Bij deze is dit waarschijnlijk mis gegaan, het is nu toegevoegd. Bedankt voor de feedback en fijn dat de lichtjes een positieve verrassing waren.

/Laura
Het zijn erg mooie en kwalitatief sterke schoenen. Wel heel erg stijf aan de voeten. Best nog moeilijk om ermee te rijden maar als je het eenmaal kan is het heel erg gaaf! Nog even oefenen…. Groetjes Birgit
Birgit Bek (Amsterdam Zuid)
22.01.2015
Beoordeling: 4 van 5!
Toon alle 18 recensies
SkatePro