MENU
×

Heelys Bolt Plus X2 Navy/Blauw Schoenen Met Wieltjes

EUR 84,95*
Heelys - Schoenen met wieltjes
Zoom
Kies schoenmaat 
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

Heelys met lichtjes voor kinderen vind je hier in het model Heelys X2 Bolt. De schoen heeft lichtjes aan de zijkant - een kenmerk waar de jongere kinderen van zullen houden! De Heelys met lichtjes komen in een 2x wiel versie, waardoor het makkelijker wordt om te rollen vooral voor de beginners. Met de heelys X2 hebben ze een betere balans en controle. Wanneer je zoon of dochter eraan gewend is geraakt en klaar is om door te gaan naar de volgende stap, dan kan het voorste wiel uit de schoen genomen worden en op éen wiel verder gerold worden.

Specificaties

Wielen:
2
Lichtjes:
Ja
Voering:
Ja
 

Recensies

Gekocht voor mijn zoontje van 5 jaar. Hij was er erg blij mee vooral de 2 wieltjes onder zijn schoenen in combinatie met de lichtjes. Hij moet nog veel oefenen om het rollen onder de knie te krijgen. Alleen bezorgings tijd heeft wel lang geduurd. En erg duur!!
Julia Asante (Lelystad)
31.05.2016
Beoordeling: 4 van 5!
Gekocht voor mijn zoon van 7. Een enorme hit. Het was even wennen, maar na een paar uurtjes, kon hij mooi "heely-en". Hele leuke product, de schoentjes zie er mooi uit, ze gleden heel makkelijk, leuke kleuren. Voor ons een groot succes!
Mirela Niemeijer (Wolvega)
31.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Mick van 6 rolt er na 7x proberen zonder steun op weg. Heel erg leuk! Wel duur...
Marcelle de vos (Haarlem)
10.05.2016
Beoordeling: 3 van 5!
Die Schuhe sind super, sehr praktisch durch das schnelle Herausnehmen und wieder Einsetzen der Rollen. Unser Sohn fährt damit auch über festere Sandwege. Empfehlenswert ist das Tragen eines Helmes, insbesondere zu Beginn des Erlernens der Rollkünste! Bestellt haben wir eine Nummer größer als die normale Schuhgröße und die Heelys passen gut. Leider haben wir für unseren älteren Sohn (10 J.) in Größe 42 keine Heelys mehr bekommen. Wir hoffen jetzt auf die Frühjahrskollektion. Der Versand war problemlos und schnell, vielen Dank, gerne wieder!
M. Balfanz (Hamburg Winterhude)
31.12.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Mein Sohn ist 7 Jahre alt und findet die Schuhe super. Er hat viel Spaß und würde sie am liebsten auch in der Schule anziehen, wenn er dürfte.
Sandra D. (Langen)
03.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Gute Qualität, für kleinere Kinder mit 2 Rollen genau richtig, aber ohne Protektoren nicht benutzen - Unfallgefahr
Richard Berger (Pleystein)
27.04.2016
Beoordeling: 4 van 5!