Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

X Tony Hawk Nickel Limited Edition Cruiser Board

(2)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De "Penny For A Purpose" organisatie en de Tony Hawk stichting hebben samengewerkt aan deze limited edition serie Penny Cruiser boards. Beide organisaties zijn toegewijd aan het promoten van skaten voor iedereen.

Penny For a Purpose zegt: "Het doel is om een samenwerking op te zetten met wereldwijde non-profitorganisaties en iconische artiesten om bewustzijn te creëren in de gemeenschappen die ze beïnvloeden, projecten te ondersteunen en hoop te stimuleren door te skateboarden met jonge mensen over de hele wereld."

Tony Hawk Foundation zegt: "Ons doel is om te helpen met het opzetten van openbare skateparken in gebieden met een laag inkomen, en - nog belangrijker - om middelen te verstrekken aan groepen en gemeenschappen die pleiten voor skateparken in hun gebied."

Dit Penny skateboard is voorzien van de Full Skull afbeelding van het gerenommeerde Tony Hawk merk Birdhouse en Birdhouse/Penny-afbeeldingen op de griptape.

Deze plastic cruiser skateboards ontstonden voor het eerst in het midden van de jaren 70, toen met kunststof-injectie gegoten skateboards een van de beste en stijlvolle skateboards werden! Met deze Penny board kun je scherpe bochten maken op een klein oppervlak, waardoor ze perfect zijn voor het gebruik in het centrum. Daarnaast zorgen de kleine afmetingen ervoor dat dit penny board nooit in de weg zit.

Specificaties

Deck materiaal:
Kunststof geïnjecteerd
Deck lengte:
27" (68.6cm)
Deck breedte:
7.5" (19.1cm)
Wieldiameter:
59mm
Gewicht:
2550g
Deck specificaties:
Kicktail
Wielbreedte:
45mm
Wielhardheid:
78A
Lagerprecisie:
ABEC-7
Hangerbreedte:
100mm (4")
Griptape:
Niet inbegrepen
Toon alle

recensies   (2)

Great super power machine!
Tatiana Dunaeva (Tammisaari)
10.04.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 2 recensies
SkatePro