×
Menu

Custom stuntsteppen

Goed te weten

Custom stuntstep - Onderscheidt je van de rest

Op deze pagina vind je een geweldige selectie van custom stuntsteppen. Custom stuntsteppen zijn de perfecte keuze voor als je de beste setup wilt hebben, omdat dit meerdere onderdelen van verschillende merken combineert. Je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige kwaliteit en duurzaamheid krijgt die ook nog eens overeenkomt met jou stijl en persoonlijkheid.

Rijden op een custom stuntstep geeft je ook net dat beetje extra zelfvertrouwen die je nodig hebt voor de geweldige pro trick. Omdat er maar een paar van elke custom stuntstep beschikbaar zijn onderscheidt je je zeker van de rest in het skatepark.

Perfecte combo van hoogte en stijl

Alle onderdelen van de custom stuntsteppen worden nauwkeurig geselecteerd om de step zo duurzaam mogelijk te maken. Je vind hierom verschillende set-ups met verschillende compressie systemen zodat dit past bij je rijstijl en lengte. Een custom stuntstep is een goede optie voor de langere rijder die moeite heeft een goede duurzame stuntstep te vinden onder de algemene stuntsteppen. Onze custom stuntsteppen zijn meestal beschikbaar vanaf 79 cm tot een extreme 98 cm.

De custom stuntsteppen worden voorgemonteerd door onze experts in onze werkplaats, waardoor ze klaar voor gebruik zijn als ze afgeleverd worden.

Bouw je custom stuntstep

We raden iedereen aan om eens te kijken naar onze "Bouw een Stuntstep" functie, een geweldige tool om je eigen stuntstep te ontwerpen. Je kunt hiermee verschillende stijlen en merken mixen. Dit is vooral zeer handig als je niet de stuntstep vind die 100% naar tevredenheid is.

Betaalbare complete stuntsteppen

SkatePro bied ook complete stuntsteppen aan waarvan alle onderdelen van dezelfde fabrikant zijn. Complete stuntsteppen zijn zeer geschikt voor beginnende rijders, die het stuntsteppen willen proberen, maar ook voor de wat gevorderde rijders. Dit betekent dat in het algemeen deze optie zeer geschikt is om binnen je budget te blijven, omdat als je elk onderdeel afzonderlijk uitzoekt dit duurder is. Bekijk de algemene stuntsteppen hier.

Check onze custom stuntsteppen!

SkatePro