Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Trick Pilot 18/19 Snowboard

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Snijd op de pistes of surf ermee van de piste af. Als je je sneeuw technieken kent en over de hele berg zwerft, zou het Trick Pilot snowboard van Burton je misschien wel kunnen opvallen.

De PurePop Welving bocht van dit snowboard creëert surfing rockers in tip en tail en een gewelfde onderkant. Beide elementen geven een surfachtig speels snowboard met eigenschappen voor goed kantenwerk.

Dit snowboard heeft gemiddelde tot agressieve flex en wordt geleverd met de Super Fly II 700 g houten kern en het Squeezebox profiel. De kern zorgt er voor dat verschillende delen de flex hebben, die op specifieke punten nodig is om de beste prestaties te leveren. De Squeezebox technologie maakt het snowboard makkelijk te controleren en voegt pop en extra energie toe. De Squeezebox is een geprofileerde kern die direct reageren biedt in de punt en de achterkant.

Als allerlaatste heeft het Trick Pilot all mountain snowboard ook Burton's Carbon I-Beam technologie. Het is een lichtgewicht koolstof ruggengraat die pop en snap in de lengte verbetert.

Specificaties

Snowboard Flex:
6
Binding systeem:
Channels
Vorm:
True Twin
Skills:
Beginner, Gemiddeld, Gevorderd
Rijstijl:
All Mountain, Freeride
Breedte:
Standard
Binding:
Niet inbegrepen
Kern materiaal:
Hout, Koolstof
Eco Merk:
FSC Certificering hout
Geslacht:
Heren

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro