Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Slider Pro 1

(3)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden

Beschrijving

Huffy Pro 1 is uitgerust met een 5-delig oversized stalen frame in een geometrisch ontwerp met een lager zwaartepunt, wat helpt bij hoge snelheden en voor stabiliteit zorgt.

Oversized stalen stuur zonder schroefdraad verminderd speling in het stuur en is eenvoudig te verstellen. De mechanische schijfrem biedt geweldige all-weather stopkracht. Brede slick Huffy achterwielen zorgen voor goede drifting en glij vermogen. Green Machine voorwiel met luchtband. het Huffy Lo-back zadel is compact en toch comfortabel.

Specificaties:

  • Schijf: 160mm
  • Bar: w. 700 mm
  • Voorwiel: 20 "x 2,5"
  • Achterwiel: Gegoten 1000g

Aanbevolen voor kinderen van 12+ of met een lengte vanaf 151cm (59,5 '')

Let op:
Het is belangrijk om alle onderdelen voor gebruik goed aan te spannen. De rem moet vrij kunnen draaien en niet veel lawaai maken. Als dit wel het geval is, stel de rem dan bij, zodat de schijf vrij kan draaien en er slechts een minimale ruis te horen is.

De remkabel moet op zijn plaats worden geklikt via de meegeleverde plastic clip (zie close-up). Deze is vaak te vinden op de bodem van de doos. Als je deze niet installeert, is er een kans dat de remkabel om het stuur heen wikkelt en stuk gaat.

Toon alle

recensies   (3)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (3 reviews)

SkatePro