×
Menu

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Pakket

Beschrijving

Het Atomic Classic Junior Langlaufski's pakket is een geweldige manier om je kind te laten beginnen met langlaufen. Dit pakket bevat alles wat je kind nodig heeft om de loipes op te gaan, inclusief:

  • Atomic Classic langlaufski's: Deze ski's zijn speciaal ontworpen voor jonge skiërs en bieden een goede balans tussen prestaties en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt met een lichtgewicht kern waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn, en ze hebben een duurzame basis die jarenlang meegaat.
  • Atomic skibindingen: Deze bindingen zijn compatibel met Atomic Classic langlaufski's en ze zorgen voor een veilige en comfortabele pasvorm. Ze zijn ook gemakkelijk te verstellen, zodat je de perfecte pasvorm voor je kind kunt krijgen.

Je kunt ook de volgende artikelen aan je pakket toevoegen:

  • Atomic langlaufschoenen: Deze schoenen zijn ontworpen voor comfort en ondersteuning voor jonge skiërs.
  • Handschoenen of wanten: Een goed paar handschoenen of wanten is essentieel voor het warm houden van de handen van je kind op de loipes. Wij bieden een verscheidenheid aan handschoenen en wanten die geweldig zijn voor langlaufski's, en ze zijn allemaal gemaakt met hoogwaardige materialen die de handen van je kind warm en droog houden.
  • SkatePro Skitas voor langlaufski's: Een ski tas is een geweldige manier om je ski's te beschermen tegen schade als je ze niet gebruikt. Wij bieden verschillende skitassen voor langlaufski's en ze zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen die jarenlang meegaan.

Het Atomic Classic Junior Langlaufski's pakket is de perfecte manier om je kind te laten beginnen met langlaufen. Met alles wat ze nodig hebben in één pakket, weet je zeker dat ze alles hebben om een geweldige tijd te hebben op de loipes.

Toon alle

SkatePro