Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Redline Carbon Intelligrip Skin Ski + Move Binding

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Combineert het beste van het beste, in dit pakket zitten de Madshus' Redline Intelligrip Skin Ski's en het nieuwe binding systeem MOVE van Rottefella.

De Waxless karakteristieken van de Intelligrip langlauf ski's staan bekend om het leveren van een zorgeloze, high-end aanpak om het beste uit de meeste omstandigheden in het spoor te halen, zonder tijd te verspillen bij het aanbrengen van de wax. Bij het omhoog gaan zal de weerstand van de Mohair skin zich vastzetten in de sneeuw en als je naar beneden gaat gaan de haren plat liggen wat uitstekende glij mogelijkheden oplevert.

Behalve dat staan de Redline ski's bekend om hun eigenschappen. Het zijn high-end ski's, gebouwd met een hoger camber profiel en een basis specifiek ontworpen voor zachte sneeuw. De langlaufski is gebouwd met een drieassige koolstof en glasvezel kap die zorgt voor een goede torsie stijfheid en sterkte. Tevens heeft de ski een Rohacell kern van schuim die helpt om dempende eigenschappen te leveren en voegt sterkte en stijfheid aan de ski toe zonder extra gewicht.

Het echt unieke deel van deze setup zijn de MOVE bindingen van Rottefella. Met een zeer technische setup op een NIS 2.0 plaat ben je nu in staat om je positie op de ski te verstellen met een eenvoudige draai van een knop.

De MOVE knop laat je de positionering op je ski's aanpassen. Hierdoor kun je de houding aanpassen die past bij het bergopwaarts klimmen en maakt het mogelijk om aan te passen voor hogere snelheden en meer moeiteloos glijden bij de afdaling. Het MOVE systeem levert skiërs de volledige 48mm aan aanpassing. 24mm vooruit vanaf de centrale positie en hetzelfde naar de achterkant.

Dit systeem is reeds goedgekeurd door FIS voor alle soorten competitie.

Voorgemonteerd: NIS 2.0 + Rottefella MOVE Bindingen

Aanbevolen: Kies een ski die past bij het gewicht van de skiër + een lengte ongeveer 25cm langer dan de lengte van de persoon.

Ski lengte vs gewicht skiër:

  • 200cm - 75kg - 85kg
  • 205cm - 75kg - 85kg
  • 205cm - 85kg - 95kg
  • 210cm - 85kg - 95kg
  • 210cm - 95kg +

Specificaties

Binding:
Inclusief
Basis Type:
Skin
Wax:
Wax vrij
Ski Gewicht:
1584g (210cm)
Compatibel Binding Systeem:
Rottefella MOVE™
Ski Type:
Classic
Ski Carving:
44/42/44mm
Plaat Voorgemonteerd:
Ja

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro