×
Menu

Rowing Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Breng je surfen naar de straat met de Long Island Rowing Surfskate, de ultieme metgezel bij het carven.

Deze vakkundig vervaardigde surfskate heeft een deck van 75 cm (29,5") van topkwaliteit esdoorn en biedt een optimale balans tussen kracht en flexibiliteit voor een dynamische rijervaring. De royale 24,1 cm breedte biedt genoeg ruimte voor je voeten, voor stabiliteit en controle tijdens het carven en flowen. De uitgesproken kicktail zorgt voor extra veelzijdigheid, zodat je met gemak ollies kunt knallen en andere freestyle trucs kunt uitvoeren.

Uitgerust met een wielbasis van 41,9 cm (16.5") en responsieve omgekeerde kingpin trucks, levert de Long Island Rowing Surfskate een ongeëvenaarde carve-sensatie. De standard hanger en carving trucks zorgen voor een soepele en gecontroleerde rit, perfect voor het gevoel van surfen op het land. Deze surfskate is klaar om je mee te nemen op een surf-geïnspireerde reis, of je nu door de straten cruist, door kegels carvet of gewoon geniet van de sensatie van de rit.

Verbeter je surftraining of geniet gewoon van het pure plezier van carven with the Long Island Rowing Surfskate. Ervaar de perfecte mix van prestaties, stijl en veelzijdigheid - allemaal verpakt in één ongelooflijk pakket.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
16.5" (41.9cm)
Nose Lengte:
3.30"
Tail Lengte:
5.57"
Deck lengte:
29.5" (75cm)
Deck breedte:
9.5" (24.1cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Truck-type:
Inverted kingpin, Standaard hanger, Carving
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro