×
Menu
YOW

Amatriain Signature Series Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - De perfecte rit voor Surf en Street

De YOW Amatriain Signature Series Surfskate is de ultieme surfplank voor iedereen die van surfen en skaten houdt. Deze top-of-the-line surfskate combineert een hoogwaardige constructie met een stijlvol ontwerp tot een board dat perfect is voor zowel surfen als street skaten.

De Amatriain Signature Series Surfskate is gemaakt with een duurzaam deck van esdoornhout dat een solide en responsief platform biedt voor je voeten. Het deck heeft een kicktail voor extra veelzijdigheid, zodat je verschillende trucs en manoeuvres kunt uitvoeren. De 20" wielbasis zorgt voor een stabiele en comfortabele rit, terwijl de 66mm wielen met hoogwaardige precisielagers zorgen voor een soepele en snelle rol.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Amatriain Signature Series Surfskate zijn de omgekeerde kingpin, standard hanger, carving, surfskate trucks. Met deze trucks kun je draaien en carven alsof je surft op de golven, waardoor deze surfskate ideaal is voor het ontwikkelen van je surfvaardigheden.

With its stylish design and superior performance, the YOW Amatriain Signature Series Surfskate is the perfect choice for riders of all levels. Of je nu een beginner bent die net begint of een doorgewinterde pro die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, deze surfskate zal zeker indruk maken.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
20" (50.8cm)
Nose Lengte:
2.96"
Tail Lengte:
6.47"
Deck lengte:
33.5" (85.1cm)
Deck breedte:
10" (25.5cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Lagerprecisie:
Niet gespecificeerd
Truck-type:
Inverted kingpin, Standaard hanger, Carving, Surfskate trucks
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro