Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Rebel 2019 Kitesurf Kite

Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Rebel kitesurf kite - het zit hem in de naam. Deze goed presterende freeride kite van Duotone is een geweldige keuze voor kitesurfers die een krachtige, stabiele, een voorspelbare kite willen - Deze zal het goed doen bij vele rijders.

Je krijgt eindeloze hangtime en krachtige big air sprongen. Als je meer houdt van rustige cruising sessies, dan heeft deze 2019 kite ook enkele nieuwe ontwerpen die aan je behoeften zullen voldoen - Het teugel systeem levert een soepelere, snellere, ronder draaien, verbetert draai snelheid en verhoogd in wind bereik en je kunt de lijn setup personaliseren:

  • Hard - Dynamische rit, hoge bar belasting en verbeterde feedback van de kite voor beter springen en agressieve kite loops.
  • Zacht - Lichte bar belasting en progressieve kracht ontwikkeling.

Tevens kan de Rebel kite met 4 or 5 lijnen worden gevlogen - voor je individuele voorkeuren en rijstijl. 4 of 5 lijn verbinding - gebruik een bar met 4 lijnen door middel van de bovenste knoop op de verbinding terwijl rijders met 5 lijnen de onderste knoop zullen gebruiken samen met de nose lijn.

Lees Gebruikershandleiding - Klik hier

Specificaties

Kite Bar:
Exclusief
Kite Lijnen:
4 of 5 lijnen mogelijk
Riding Stijl:
Freeride, Freestyle
Kite Pomp:
Niet meegeleverd

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro