Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

MGP VX8 Pro Stuntstep

(103)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De VX Pro-serie stuntsteppen zijn staple trick stuntsteppen uit de MGP Madd reeks. Aan ons geleverd in de VX8 editie heeft hij enkele upgrades ten opzichte van zijn voorgangers.

De Pro is een beginners stuntstep die je kleine ventje alles levert om een start te maken en verder te gaan. Hoogwaardig aluminium en stalen onderdelen leveren een duurzame stuntstep die de trucjes, die in het skatepark worden gedaan, kan weerstaan.

De VX8 Pro Stuntstep heeft een standaard HIC compressie systeem dat eenvoudig is aan te passen en vast te zetten. En nog belangrijker, het HIC compressie systeem levert moeiteloos whip-trick-initialisatie en stelt beginners en amateurs in staat om snel nieuwe dingen te leren en trucjes uit te voeren.

Madd Gear staat bekend om zijn enorme reeks aan vette kleurencombinaties bij al hun stuntstep series. De VX8 serie is hier geen uitzondering op. Geleverd in een mooie selectie van harde kleurencombinaties die zeker de aandacht zullen trekken van collega rijders.

De wiel en lager combinatie zorgt voor een soepele rit met een moeiteloze versnelling en een constante rolsnelheid, wat deze stuntstep ook ideaal maakt voor woon-werkverkeer in stijl.

Specificaties

Totale hoogte:
80.5cm
Compression type:
HIC
Wieldiameter:
110mm
Gewicht:
3800g
Bar breedte:
533mm
Headsettype:
Integrated 1 1/8"
Voorvorktype:
Zonder schroefdraad
Max. toelaatbaar gewicht:
100 kg
Materiaal:
Aluminium 6000 Series
Deck ontwerp:
One-piece
Deck lengte:
49.5cm (19.5")
Deck breedte:
11.4cm (4.5")
Headtube hoek:
83°
Concave:
Voorvork ontwerp:
One-piece
Bar hoogte:
584mm
Bar Buitendiameter:
35mm (Oversized)
Bar Binnendiameter:
32mm
Backsweep:
Geen
Wielprofiel:
Rond
Wielhardheid:
88A
Kern materiaal:
Aluminium
Kern ontwerp:
Hollow
As diameter:
8mm
Lagerprecisie:
ABEC-9
Rem type:
Flex Fender
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (103)

Fijne step, rijd lekker. Het enige minpuntje is de griptape die los laat en op één plek zelfs afgescheurd is. Ik ben voor de rest erg tevreden
ilse piest (Steenwijk)
11.03.2019
Beoordeling: 3 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Ik kan geen bestelling van jou terug vinden in mijn systeem voor deze step, zou je contact met ons willen opnemen en je order nummer + een foto willen doorsturen van de griptape die los laat?
Dan zoeken we natuurlijk graag voor een passende oplossing!

/Laura
Superfijne stuntstep! Griplaag blijft tot nu toe (step is maand in gebruik) goed zitten. Alleen aan de zijkanten van plank is te zien dat step gebruikt wordt. Snelle levering en degelijke verpakking. Blije zoon hier.
R. Donkers (Nijmegen)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
We zijn tevreden met de step. Alleen het plankje waar hij met de voeten op staat slijt een beetje snel. Blijft niet lang mooi
Linda bissels (Veghel)
26.07.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Supermooie step, snel geleverd! Helaas ook bij deze step begint het ruwe gedeelte al na 1 keer steppen los te laten, met als gevolg dat het steeds verder scheurt en loslaat en daardoor een gladde ondergrond ontstaat.
Jort Bergman (Hoofddorp)
08.06.2018
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hoi Jort,
Hoop dat de nieuwe griptape, die we naar je verstuurd hebben, naar wens is :) Mocht er nog iets zijn in de toekomst, laat het dan even weten! /Justin
Mijn zoon is er super blij mee. Super solide step.
Linda Van Hoorn (HUIZEN)
04.06.2018
Beoordeling: 5 van 5!
De step is qua uiterlijk leuk en bevalt goed. Alleen na 1 dag zat het bovendeel wat ruw is al los en was kapot gescheurd. Dit moet toch niet kunnen na 1 dag?
Cindy Righarts (Den Haag)
07.05.2018
Beoordeling: 3 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hoi Cindy,
Dit willen we natuurlijk graag voor je oplossen! :) Zou je even contact met ons kunnen opnemen, zodat we dit voor je kunnen doen? /Justin
Mijn zoon is er blij met zijn stuntstep, alleen meteen na de eerste dag liet ruwe gedeelte waar je voeten op zit los. Ik hoop dat hier wat meegedaan kan worden voor de rest niks aan op te merken.
Iwan Bhikhie (Almere)
30.04.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Mijn zoon van 7 had vorig jaar een slamm step gekocht en dit jaar een MGP na de vele YouTube filmpjes over jongens die coole stunts deden. Nu deze gekocht en super blij mee, het stuur is breder dan van de slamm. Hij ziet er cool uit en is stevig gebouwd, zowel voor beginner als gevorderde een fantastische step!
Tom D. (Steenwijk)
14.03.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Mijn zoon heeft deze enige weken in het bezit En is heel tevreden Juist de grip is na enkel dagen al losgekomen
Saskia Sturbaut (Stekene)
12.09.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Zeer tevreden.
Yannick W. (Mol)
14.05.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Good for beginners
Ville L. (Lohja )
11.06.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Super cooler Scooter, mein Sohn (10) ist total begeistert! Im Skatepark auch schon getestet und von mehreren Seiten als stabil befunden worden. Auch das Design komm super an.
Kristina N. (Bubenreuth)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Sehr guter Stunt Scooter...mein Sohn hat viel Spass damit. Sehr robust und hällt was versprochen wurde! Super Designs . Gerne wieder.. Mfg R.G.
Robert G. (Baiersdorf)
25.09.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Bis auf den Antirutschbelag auf dem Fussbrett ist alles ok. Dieser jedoch hat sich schon nach dem ersten Sprung seitlich zu lösen begonnen und riss sobald in Fetzen.
Marthaler Urs (Mühleberg)
19.09.2018
Beoordeling: 3 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hallo Marthaler,
Tut mir sehr leid, dass du Probleme mit dem Griptape hast. Ich kann sehen, dass du uns deshalb nicht kontaktiert hast. Ich würde dich bitten mit uns Kontakt aufzunehmen damit wir dir weiterhelfen können. /Kathrin
Toon alle 103 recensies
SkatePro