×
Menu

Fish Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Breng je surfervaring naar de straat met de Long Island Fish Surfskate, de ultieme rit voor carving liefhebbers.

Ontdek de opwindende fusie van surfen en skateboarden met deze uitzonderlijke surfskate van Long Island Longboards. Ontketen je innerlijke wave rider terwijl je met ongeëvenaarde stijl en gratie door straten en trottoirs van de stad navigeert.

De Long Island Fish Surfskate is gemaakt van eersteklas esdoorn en heeft een uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid, waardoor hij elke keer weer soepel en responsief rijdt. Het compacte formaat van 33 inch in lengte en 10,5 inch in breedte zorgt voor een ongelooflijke wendbaarheid en controle, zodat je moeiteloos door stedelijke landschappen kunt slingeren.

Uitgerust met een 66mm Wiel diameter en precisie omgekeerde kingpin trucks met standard hangers, levert deze surfskate een authentieke surf sensatie, door de vloeiende bewegingen en carving manoeuvres waar je zo van houdt na te bootsen. Voel de kick als je carveert, draait en je een weg baant door elk terrein, waarbij je de spanning van het surfen ervaart zonder dat er golven nodig zijn.

Of je nu een doorgewinterde surfer bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een skateboardfanaat die op zoek is naar een nieuwe adrenalinestoot, de Long Island Fish Surfskate is je perfecte metgezel. Ervaar de perfecte balans tussen stabiliteit en reactievermogen terwijl je door de straten scheurt en de eindeloze mogelijkheden van deze opmerkelijke surfskate omarmt. Sluit je aan bij de surfskate revolutie en maak van elke rit een onvergetelijk avontuur.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
20.75" (52.7cm)
Nose Lengte:
2.25"
Tail Lengte:
6.32"
Deck lengte:
33" (83cm)
Deck breedte:
10.5" (26.7cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Truck-type:
Inverted kingpin, Standaard hanger, Carving
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro