Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Kaze Boot

(3)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Deze boot van Powerslide is gemaakt voor de 3-punt Trinity frame bevestiging, dat zorgt voor een laag zwaartepunt en meer controle.

De speciaal samengestelde nylon cuff geeft aan beide zijden een goede steun en zorgt er daarnaast ook voor dat het gewicht van de schoen laag blijft.

De boot is gemaakt van een combinatie van nylon en een polyurethaan soort leer, deze combinatie zorgt voor een fijne en strakke fit voor de voet en daarnaast ook een goede steun. De voorkant van de schoen is anatomisch gevormd, daarnaast zorgen de gesp en de veters voor een extra strakke en fijne fit.

De vulling van de schoen bestaat uit verschillende lagen schuim die verschillen in dikte, dit zorgt voor comfort, steun op de juiste plekken en een goede controle.

Passende onderdelen

Vind producten die samen gaan met Powerslide Kaze Boot:

Passende onderdelen

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (3)

Perfecte schoen
Rob B. (Weesp)
13.07.2017
Beoordeling: 5 van 5!
this my second pair as the first was to small. I have impression the sizing is a bit shifted. I usually need size 45 but for Kaze had to go for 46 which is perfect for me. Generally very comfortable boot. Upper buckles sometimes get jammed and you have to sharp firmly to get it released.
Waldemar Sobiesiak (Dublin)
10.07.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Schuh passt (Fusslänge 25,5 cm; Schuhgrösse 40), ist bequem und sieht gut aus.
Raffael G. (Orpund)
27.08.2017
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro