×
Menu

Dragon Formula V6 Wide Skateboard Wielen 4-Pack

(2)
1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €89
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Zie ook

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

Maak je klaar om in stijl te rollen en de straten te veroveren met onze Powell Peralta Dragon Formula V6 Wide Skateboard Wielen 4-Pack. Deze wielen zijn gemaakt van hoogwaardig urethaan en garanderen een soepele en gecontroleerde rit elke keer dat je de stoep op gaat. Zeg vaarwel tegen hobbelige terreinen en ervaar een comfortabel, glijdend gevoel bij elke duw.

Met een indrukwekkende hardheid van 93A bieden de Powell Peralta Dragon Formula V6 Wide skateboardwielen de perfecte balans tussen snelheid en grip, waardoor ze ideaal zijn voor alle soorten skatestijlen en terreinen. Of je nu rails slijpt in het skatepark of over de ruige straten van de stad rijdt, deze wielen zorgen voor optimale tractie en stabiliteit. Bovendien kun je met het 4-pack al je oude wielen in één keer vervangen, voor een consistente rit en een frisse nieuwe look voor je board.

Bij Powell Peralta Skateboards hebben we baanbrekende technologie gecombineerd met op skaters geïnspireerde ontwerpen om je uitzonderlijke skateboarduitrusting te kunnen bieden. Vertrouw op de nalatenschap van Powell Peralta en til je skate game naar een hoger niveau met onze high-performance Dragon Formula V6 skateboardwielen.

*Lagers en spacers niet inbegrepen.

Specificaties

Wieldiameter:
56mm
Wielbreedte:
36mm
Lagers:
Niet inbegrepen
Wielhardheid:
93A
Wielmateriaal:
Premium Urethane
Wielen per verpakking:
4
Spacers:
Niet inbegrepen

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

recensies   (2)

Beter dan verwacht, deze wieltjes rijden echt heerlijk indoor en outdoor vooral. Maakt haast niet uit hoe ruig het terrein is.
Noa T. (ASSENDELFT)
11.02.2024
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 2 recensies
SkatePro