Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu
CCM

Tacks 9080 Schaatsen

(2)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De 9080 ijshockey schaatsen zijn bijgewerkt met een betere anatomische pasvorm en verlengde duurzaamheid vergeleken bij de vorige modellen. Het kwart pakket is gemaakt met de laatste 3D technologie, wat de speler een uitstekend gevoel van een vergrendelde hiel geeft en de gehele schoen komt veel meer overeen met de vormen van de voet. De schoen is zeer licht van gewicht en heeft een warmte vervormbare kern met een voering gemaakt van TotalDri materiaal, wat ervoor zorgt dat de binnenkant van de schoen zoveel mogelijk droog blijft.

Bescherming tegen het afknellen van de veters is bereikt door een 10 mm dik verstevigde tong voor verbetert comfort en bescherming.

De onderkant bestaat uit een CCM SpeedBlade 4.0 houder met SpeedBlade roestvrij stalen runners. Bevestig dit aan een rigide, holle en verstevigde TPU buitenzool met een uitlaatsysteem wat zorgt voor een efficiëntere energie overdracht bij elke slag, en je hebt voor jezelf een mooi paar schaatsen die je jarenlang kunt gebruiken.

Opmerking: We raden altijd aan dat je een schaats van dit caliber laat slijpen bij je lokale hockeystadion of een lokale specialist.

Gebaseerd op onze ervaring mer CCM, hebben we besloten om de schaatsen te vermelden met maten die overeenkomen met de echte schoenmaten. Dus, als je nieuwe schaatsen voor jezelf uitzoekt, zorg dan dat ze overeenkomen met je huidige schoenmaat.

CCM gebruikt hun eigen maten, waardoor er op de productbox hun eigen EU maat staat. De maat zal dus niet overeenkomen met de maat, die je besteld hebt.bij ons. We willen de verwarring voorkomen, vandaar dit bericht.

Specificaties

Binnenschoen details:
Ingebouwd, Anatomisch gevormd
Verwisselbaar ijzer:
Ja
Schoenmateriaal:
Composiet
Binnenschoen materiaal:
Microvezel
Schoen/shell type:
Hard
Sluitsysteem:
Veter
Gewicht:
707g
Cuff:
Hoge enkelsteun
Buitenzool:
Composite exhaust
Ijzer materiaal:
Roestvrij staal
Schaatsen slijpen:
Niet nodig
Gekartelde punt:
Geen

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (2)

Super Preisleistung-Verhältniss! Schnelle Lieferung!
Sergej Picugin (Naila)
20.02.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Alles Bestens!
Philipp Eschler (Thun)
13.01.2020
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro