×
MENU

Gear

Actie sport uitrusting en andere gave spullen

We kennen allemaal het gevoel. Je bent aan het surfen op het internet en in eens kom je een gadget of wat uitrusting voor een actiesport waarvan je gelijk denkt, dat wil ik hebben! Hier bij SkatePro kennen we dat gevoel en wanneer dit gebeurd proberen we dat specifieke item in ons assortiment te krijgen. Vaak beland dit artikel dan in deze categorie.

Pogo sticks, Segway's en andere elektrische vervoersmiddelen, buitenspeelgoed en drift trikes zijn momenteel onze voornaamste producten hier. Maar deze categorie is erg dynamisch, dus kom af en toe even kijken.

De populairste sub-categorie heeft voornamelijk vervoersmiddelen. We verwachten deze categorie nog uit te breiden in de nabije toekomst, omdat de markt voor de persoonlijke elektrische vervoersmiddelen zeer populair is.

De laatste hype en tijdloos speelgoed

Ken je de laatste hype nog, de fidget spinner? De fidget spinners die je vind in onze selectie vind zijn van goede kwaliteit en perfect in balans met de 3 gewichten, waardoor je een optimale en langdurige spin krijgt. We hebben ook de diabolo in verschillende kwaliteiten en merken, wat toch zeker onder het tijdloze speelgoed valt. Iets wat al vele generaties meegaat en waarschijnlijk langer blijft bestaan dan de spinner.

In onze actie sport uitrusting afdeling vind je ook verschillende schansen en grind rails voor de skate gerelateerde sporten. Of je nu een skateboarder, longboarder, skater, step of BMX rijder bent we hebben het materiaal wat je nodig hebt voor je eigen skatepark.

Hoe zit dat met de pogo stick? Dit klassieke stuk actie sport uitrusting heeft heel wat veranderingen ondergaan in de laatste jaren. Nu kan de gebruiker hele hoge sprongen maken en zelfs salto's.