MENU
×

Schoen Accessoires

  Filter
Merken

Alle accessoires om je schoenen mooi en schoon te houden

Als je op zoek ben naar accessoires voor je schoenen is de de plek om te kijken. We hebben alles wat ej nodig hebt, schoen reparatie middel, veters en zelfs schoenwarmers en schoendrogers om je voeren in de winter warm te houden.

Zijn je favoriete schoenen gescheurd of zit er een gat in? Gebruik ons schoen reparatie middel om het gat te dichten en je schoen is bijna weer als nieuw. Je kunt de levensduur van je schoenen ook verlengen door ze te impregneren, waardoor ze bestand zijn tegen water en vocht.

Hou je schoenen mooi en fris door, nadat je ze de hele dag gedragen hebt, een desinfecterende spray te gebruiken of een "fresh shoe" filter.

Val op met unieke veters

Zien je schoenveters er oud en versleten uit, of wil je gewoon opvallen. We hebben zowel de normale als de elastische veters voor jou. Keuze uit spier witte tot veters met alle kleuren van de regenboog, en zelfs met led lichtjes om je schoenen te laten oplichten in het donker. Je vindt het allemaal hier in onze selectie van schoen accessoires.

In onze gemixte selectie van schoen accessoires vind je ook veel items die je nodig hebt voor de winter. Van schoen spikes waarmee je het risico op vallen verminderd op sneeuw en ijs tot schoenwarmers die je schoenen verwarmen zodat je de hele dag door de koude sneeuw kan steppen.