Opruiming
Bespaar tot 80%  -  Meer dan 300 producten in de aanbieding!  -  Klik hier
×
MENU

Sokken

  Filter
Merken
Schoenmaat
Geslacht

Thermische sokken en ski sokken

Als je erop uit bent om op een koude dag te skiën of wandelen, is het belangrijk om een paar warme sokken te hebben om je voeten gedurende een lange periode droog en comfortabel te houden - zelfs bij lage temperaturen.

In deze categorie vind je thermische sokken voor zowel cross country, alpine skiën als snowboarden. Ongeacht wat je kiest uit deze categorie, je kunt er zeker van zijn dat je een paar warme sokken krijgt die je warme en droge voeten opleveren.

Dat is ook de reden waarom thermische sokken je niet alleen warm houden maar ook zorgen dat je voeten "ademen" zodat je voeten droog blijven en niet gaan zweten, waardoor je warm blijft na een lange dag skiën of wandelen.

De thermische sokken beschermen je voeten tegen harde boots. Daarom zijn de ski sokken die je bij SkatePro vindt zacht en naadloos en blijve aan de rand van de ski boots plakken. Het is belangrijk dat thermische sokken goed passen en glad op de schenen zijn, zodat je geen strepen krijgt. Sommige van onze sokken hebben extra dikke stof op de schenen om het been te beschermen tegen druk van het snowboard of de ski boot.

Zorg ervoor dat je zeker 2 tot 3 paar sokken meeneemt voor een week skiën omdat ski sokken vaak moeten worden gewassen na een paar dagen gebruik. We raden aan dat je een extra paar ski sokken meeneemt in je ski tas/dagelijkse tas voor het geval je ski sokken vochtig of nat worden.

Een goed paar warme sokken is niet alleen een heel belangrijk item om te dragen als je buiten sport in het koude weer. Een paar thermische sokken is ook cruciaal als je thuis buiten aan het werk bent in de winter om je voeten droog, warm en comfortabel te houden.

Om goed te zorgen voor je nieuwe investering raden we aan om de thermische sokken binnenstebuiten te wassen - dit is waar huidcellen en viezigheid zich ophopen. Verder raden we aan dat je je sokken niet in de droger droogt.