MENU
×

Dames - Ondergoed

  Filter
Merken
Maat
Type

Dames thermo ondergoed

Als je er een dag op uit gaat om te skiën, zorgt thermo ondergoed ervoor dat je de hele dag lekker warm en droog blijft. Dit is heel belangrijk als je echt van het skiën wilt genieten.

De meeste thermo ondergoed setjes bestaan uit een lange onderbroek en een t-shirt met lange mouwen. Dit is de basis laag voor alle ski-kleding. Deze laag ligt op je huid en de belangrijkste functie is dat het zweet en vocht van je lichaam wegvoert en je lichaamstemperatuur te reguleren. Dus om er voor te zorgen dat je altijd droog en warm bent.

De hele dag op de berg warm en droog

Alle thermo ondergoed in deze categorie is speciaal voor dames ontwikkeld, met een strakkere pasvorm dan het heren ondergoed.

Het thermo ondergoed dat je hier vindt is ontworpen om transpiratie van de huid af te voeren. Dit betekent dat thermo ondergoed veel sneller droogt dan "normaal katoen" en daardoor verminderd het risico dat je nat en koud wordt. We adviseren om thermo ondergoed te kiezen wat gemaakt is van een synthetische stof, merino wol of zijde.

Op onze website staat ook ski ondergoed wat is uitgevoerd met ribben op de knieën en enkels, dit zorgt voor een prettigere pasvorm en meer comfort als je op de piste staat.

Zorg ervoor dat je een paar extra setjes thermo ondergoed meebrengt op ski vakantie. Je thermo ondergoed moet na een paar dagen gewassen worden om hygiënische redenen en voor de geur.