×
MENU

Heren - Thermo ondergoed

  Filter
Merken
Maat
Type

Thermo kledingvoor mannen

Thermo kleding is erg belangrijk om je warm te houden op de pistes en als je natuurlijk'Back country' gaat. De thermo kleding zal ervoor zorgen dat je droog en warm blijft, tijdens je geweldige dag buiten.

Een typische set van thermo kleding bestaat uit een thermo shirt (lange-sleeve) en lange thermo broek. Deze laag thermo kleding wordt ook wel de basis-laag genoemd. De laag zit het dichtste bij je huid.

De sleutel tot succes

Het is cruciaal om thermo kleding uit te zoeken, die gemaakt zijn van een synthetisch materiaal of merino wol, aangezien deze je goed warm en droog houden. Het voordeel tegenover katoen bijvoorbeeld, is dat de thermo kleding snel drogend is, waardoor dit weer voordelig werkt op de temperatuur van je lichaam.

Het is mogelijk om een set thermo kleding aan te schaffen, die bestaat uit een thermo t-shirt en een thermo broek. Deze set is geweldig voor cross country, roller skiën, fietsen en hardlopen bijvoorbeeld.

Op onze website vind je een grote selectie van thermo kleding, die gemaakt zijn voor mannen, dit omdat het qua grootte groter is dan voor vrouwen.

Het werkt

Het gebruik van thermo kleding is voordelig voor alle buiten-sporten en natuurlijk niet alleen geschikt voor het binnengebruik. Het is een geweldig product, waarbij je het verschil zeker kunt merken.