×
Menu

Langlauf handschoenen & Wanten

  Filter
Kleur
Merken
Maat
Geslacht
Membraan
Isolatie

Hou je handen warm in het koude weer

Langlauf skiën is een fysieke sport waar je flink van kunt gaan zweten als je een paar traditionele alpine skihandschoenen draagt.

In onze selectie handschoenen voor langlaufen, vind je alles van vingerloze handschoenen, tot artikelen voor als je oefent op rolski's, over "normale" handschoenen tot wanten waarbij je je vingers warm kunt houden als de temperatuur flink onder nul is.

Alle handschoenen en wanten die je in de categorie vindt zijn gemaakt om je de best mogelijke grip en comfort te geven - iets dat belangrijk is tijdens je cross county trip. De meeste van onze handschoenen en wanten voor cross country zijn zowel windicht als zweet afvoerend zodat je warm en droog kunt blijven als je in de back country bent.

Wanten

Een onderdeel van onze natuur is de constant veranderende weersomstandigheden. Om die reden raden we aan dat je dezelfde basislaag/omhulsel laag combinatie op je handen gebruikt zoals je doet bij de rest van je lichaam. Op die manier, kun je gewoon lagen verwijderen/toevoegen als het warmer/kouder wordt.

Voor de zeer koude dagen in de back mountain, raden we aan om langlauf ski wanten te dragen. Het kan een voordeel zijn om "kreeften klauw" wanten te gebruiken, wat een combinatie is van een handschoen en een want, deze combinatie laat je vingers elkaar opwarmen zoals wanten, maar met de vorm van een ski handschoen. Dit soort wanten levert je ook betere controle over de stok wat erg belangrijk is voor je prestatie.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden